Nedjelja, 2 travnja, 2023

Skandal u školi: Preko Instagrama slala učeniku golišave fotografije, pa imala odnos sa njim i njegovim drugarima

Nemojte propustiti

Rozafort je šest mjeseci navodno komunicirala sa neidentifikovanim učenikom preko Instagrama.

Školska “tetkica” (31) optužena je za seksualni napad nakon što je roditelj obavestio školu o “mogućem neprikladnom kontaktu” između zaposlene i učenika, navodi se u saopštenju policije države Кonektikat.

Nakon istrage, državna policija Кonektikata izdala je nalog za hapšenje Endi Rozafort koja je u školi posluživala ručak. Ona se predala vlastima ujutru 20. februara. Ona je optužena za se**ualne napade drugog stepena, mamljenje maloletnika i rizik od povrede maloletnog lica.

Rozafort je šest mjeseci navodno komunicirala sa neidentifikovanim učenikom preko Instagrama.

– Žrtva je rekla policiji da je primila poruku od Rosafortove u kojoj je pisalo: „Želiš da vidiš nešto?“, pre nego što mu je prvi put poslala golu fotografiju. Žrtva je pitala Rozafortovu da li je greškom poslala fotografiju, a ona je poslala drugu golu fotografiju – prenijela je stanica.

Dana 14. januara, grupa učenika bila je na skupu kada je navodna žrtva rekla da odlazi, ali da planira da se vrati, navodi se u saopštenju policije. Кada se vratio, “čudno se ponašao”, rekao je svedok policiji.

Navodna žrtva rekla je policiji da je Rosafortova tražila njegovu adresu i da ga je navodno pokupila u svom terencu, nastavlja se u saopštenju.

– Žrtva je dalje tvrdila ih je odvezla na kratku udaljenost i imala kontakt seksualne prirode sa navodnom žrtvom i njegovim prijateljima unutar terenaca. Prema žrtvi, osećali su se neprijatno, izašli su iz terenca i odmah se vratili na okupljanje u kući njihovog prijatelja – navela je policija.

Svedokinja je o navodnom incidentu ispričala svom ocu, koji je brzo obavijestio službenike škole.

Tokom istrage, detektivi su pregledali mobilni telefon navodne žrtve i navodno otkrili nekoliko video snimaka na platformi društvenih mreža koji sadrže “eksplicitan sadržaj i prikazuju osobu koju su istražitelji identifikovali kao Rozafortovu – navodi policija u saopštenju.

Rosafortova je pušten uz garanciju od 100.000 dolara. Očekuje se da će se ona pojaviti na sudu 23. marta, piše “Pipl Krajm”.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Keramičar Hasad Gvozden odlučio ostati u BiH: Ne žalim što sam ostao, imam mnogo posla!

Hasan je neko vrijeme razmišljao o odlasku u Njemačku. Čekajući dokumentaciju za iseljenje, prijavio se na obuku „Započni svoj...

Možda vas zanima i ovo