Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Skandal u Skupštini Srbije: Poslanik gledao filmove za odrasle tokom rasprave o Kosovu

Nemojte propustiti

Navikli smo viđati različite scene koje ne priliče političarima, ali ovakvo nešto se ne bi smjelo dešavati u javnim i državnim institucijama

Na sjednici Skupštine Srbije koja je održana prošle sedmice, a na kojoj se raspravljalo o Kosovu, nisu svi poslanici bili jednako zainteresovani.

Podsjetimo, prije nekoliko dana objavili smo kako je bivši potpredsjednik Skupštine Srbije, Igor Bečić, sa slušalicama u ušima i uz poluosmijeh, za vrijeme rasprave gledao seriju. Na telefonu se vidio određeni sadržaj, serija sa titlom, dok istovremeno aplaudira na govor poslanice koji nije ni čuo, a ljudi na internetu su se utrkivali da dešifruju šta se vidi na ekranu telefona poslanika.

Sada se na društvenim mrežama pojavio video drugog poslanika, navodno SPS-ovog (Socijlaistička partija Srbije) Zvonimira Stevića, koji je otišao korak dalje i za vrijeme rasprave gledao filmove za odrasle.

 

Naime, kako se može vidjeti na videu, poslanik nije slučajno otvorio sajt za odrasle nego nekoliko puta prelazi prstom preko ekrana i tačno bira željeni sadržaj.

U opisu videa objavljenog na Twitteru stoji:

– Poslanik SPS Zvonimir Stević za vreme Skupštine o KiM gleda filmove za odrasle. Brane Kosovo gledajući porniće.

Navikli smo viđati različite scene koje ne priliče političarima, ali ovakvo nešto se ne bi smjelo dešavati u javnim i državnim institucijama. Poslanik sa videa, kao najblažu kaznu za ovakvo ponašanje, zaslužuje suspenziju.

Snimak možete pogledati ovdje!

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kakve je statuse na društvenim mrežama pisao monstrum Bojan Prodan: “Kad se zarati ja ću vas …”

Skoro isti scenarij desio se 2008. godine prilikom ubistvu Vučka Sarića, za koje je Prodan osuđen. Prije nepunih 15 godina...

Možda vas zanima i ovo