Četvrtak, 22 travnja, 2021

Skandal u tuzlanskoj srednjoj školi – Mladić na Facebooku objavio fotografije nage 16-godišnje djevojke

Nemojte propustiti

Vijest koju ćete pročitati objavljujemo kao upozorenje roditeljima, mladim djevojkama, svim korisnicima Facebooka… Facebook profil imaju svi, a kako ga koriste Vaša djeca?

(Foto: kalesijski.com)
(Foto: kalesijski.com)

Početkom februara ove godine u jednoj tuzlanskoj srednjoj školi desio se skandal o kojem javnost nije upoznata, ali je apsolutni “hit” među tinejdžerima u Tuzli, ali zahvaljujući Facebook i mnogo šire.

Kako saznaje Nezavisni Kalesijski Portal (kalesijski.com), jedan mladić je od svoje 16-godišnje djevojke zatražio da mu dokaže svoju ljubav tako što će se fotografisati naga i poslati mu te fotografije.
Maloljetna A.A. (ime poznato našoj redakciji) je to i učinila, nakon čega je mladić, također učenik iste škole, fotografije objavio na svom Facebook profilu, te “označio” pomenutu djevojku.

Za samo nekoliko minuta fotografije su bile u posjedu skoro svih učenika ove škole, ali i mnogo šire.
Nezvanično saznajemo da je među srednjoškolcima u Tuzli ova učenica predmet ismijavanja, te da je izgubila prijateljice koje se nakon ovoga ne žele družiti sa 16-godišnjom djevojkom učenicom drugog razreda.

— Nije nam poznato da li je o ovom skandalu upoznato rukovodstvo ove škole i MUP TK, ali ćemo ih obavijestiti o istom, te se nadamo da će provesti istragu o pomenutom slučaju, jer se radi o maloljetnoj djevojci.

(Kalesijski.com/Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Zlatko Miletić šokirao izjavom: Janez Janša je kriminalac, ukrao je naš nov helikopter

"Taj čovjek kako se ponaša, on je kriminalac, povratnik u vršenju kaznenih djela. Kriminalac je od 1992. godine. Ukrao...

Možda vas zanima i ovo