Subota, 9 prosinca, 2023

Skandal u tuzlanskoj srednjoj školi – Mladić na Facebooku objavio fotografije nage 16-godišnje djevojke

Preporučeno

Vijest koju ćete pročitati objavljujemo kao upozorenje roditeljima, mladim djevojkama, svim korisnicima Facebooka… Facebook profil imaju svi, a kako ga koriste Vaša djeca?

(Foto: kalesijski.com)
(Foto: kalesijski.com)

Početkom februara ove godine u jednoj tuzlanskoj srednjoj školi desio se skandal o kojem javnost nije upoznata, ali je apsolutni “hit” među tinejdžerima u Tuzli, ali zahvaljujući Facebook i mnogo šire.

Kako saznaje Nezavisni Kalesijski Portal (kalesijski.com), jedan mladić je od svoje 16-godišnje djevojke zatražio da mu dokaže svoju ljubav tako što će se fotografisati naga i poslati mu te fotografije.
Maloljetna A.A. (ime poznato našoj redakciji) je to i učinila, nakon čega je mladić, također učenik iste škole, fotografije objavio na svom Facebook profilu, te “označio” pomenutu djevojku.

Upravo se čita:  Od nedjelje hladnije, moguć snijeg i susnježica

Za samo nekoliko minuta fotografije su bile u posjedu skoro svih učenika ove škole, ali i mnogo šire.
Nezvanično saznajemo da je među srednjoškolcima u Tuzli ova učenica predmet ismijavanja, te da je izgubila prijateljice koje se nakon ovoga ne žele družiti sa 16-godišnjom djevojkom učenicom drugog razreda.

— Nije nam poznato da li je o ovom skandalu upoznato rukovodstvo ove škole i MUP TK, ali ćemo ih obavijestiti o istom, te se nadamo da će provesti istragu o pomenutom slučaju, jer se radi o maloljetnoj djevojci.

Upravo se čita:  Oglasio se Centrotrans nakon incidenta njihovog vozača: Dobit će otkaz!

(Kalesijski.com/Bh-index)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Prve informacije nakon sudara: Vozilo u kojem je bio reis Kavazović učestvovalo u nesreći

Danas, 9. decembra, negdje oko 13 sati na putu Cazin-Bužim došlo je do manje saobraćajne nesreće. Kako je javio portal...

Možda vas zanima i ovo