Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Skandalozan komentar voditelj Dnevnika: Herceg-Bosna, pardon Hrvatska, je u finalu Eura

Nemojte propustiti

“Bravo momci, četitke iz Herceg-Bosne, Televizije Herceg-Bosne. Herceg-Bosna je, pardon Hrvatska, u finalu Europskog rukometnog prvenstva, mada ni ovo prvo nije netočno s obzirom na broj naših igrača u hrvatskoj reprezentaciji”, kazao je voditelj i urednika Dnevnika televizije nazvane pod paradržavnoj tvorevini Herceg-Bosni Milan Šutalo.

“Naši” igrači se odnosi na sedmoricu Hercegovaca koji igraju za Hrvatsku: Igor Karačić, Marino Marić, Željko Musa, David Mandić, Marin Šego, Matej Hrstić i Josip Šarac.

Podsjetimo, televizija Herceg-Bosna formirana je prošle godine na inicijativu Hrvatske-demokratske zajednice Bosne i Hercegovine.

Finansiraju je lokalne zajednice gdje vlada ova politička stranka.

Podsjetimo, reprezentacija Hrvatske je u sinoć pobjedom nad Norveškom osigurala finale najveće smotre u rukometu na europskom kontinentu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Obrat u slučaju Centrotransovog autobusa? Iz MUP-a KS tvrde da oštećenja na vozilu nisu posljedica upotrebe vatrenog oružja

Iz MUP-a KS danas tvrde kako je nakon uviđaja utvrđeno da oštećenja nisu nastala upotrebom vatrenog oružja. MUP Kantona Sarajevo...

Možda vas zanima i ovo