Subota, 19 lipnja, 2021

Skandalozna izjava zastupnika Ivana Pernara: Je li normalno da je država paralizirana jer neki djed želi živjeti duže

Nemojte propustiti

Saborski zastupnik Ivan Pernar nastavlja sa svojom promocijom teorija zavjera, ali ovaj put je izazvao bijes javnosti u Hrvatskoj skandaloznim komentarima.

– Ja razumijem vašu želju da bi htjeli da vam preci žive što dulje, ali smatrate li normalnim da cijela država mjesecima bude paralizirana i u karanteni zato da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec ili godinu dulje – napisao je saborski zastupnik Ivan Pernar na društvenim mrežama odgovarajući u raspravi o koronavirusu kao “zastrašivanju u režiji Beroša i Božinovića”.

Naime, Pernar je trenutno vodeći teoretičar zavjere, vezano uz epidemiju koronavirusa, a posljednja teza je ona da je država paralizirana samo zato što neke starije osobe žele živjeti duže, kazao je Pernar.

Naime, Pernar je postavio „tezu“ na osnovu informacije da je „starac od 90 godina koji je umro u KB Dubrava”, imao „moždani udar te visok krvni tlak i dijabetis“.

– Je l’ itko među vama stvarno misli da je on žrtva korone ili ste ipak skloniji tezi da je njegova smrt posljedica duboke starosti i prethodnih bolesti koje je imao – pita se Pernar odmah nudeći i odgovor.

– Svaliti sve na koronu je kao da imate auto s razvaljenim amortizerom, prijeđete preko male rupe na cesti i amortizer ode – polemizira Pernar.

– Tko je kriv za to što je amortizer otišao? Njegovo prethodno stanje ili mala rupa na cesti? Pretpostavljam da bi odgovor Beroša, Božinovića i njihovih sljedbenika bio – mala rupa na cesti – nastavlja Pernar, da bi kasnije „poentirao“ našavši korijen problema epidemije koronavirusa.

– Tu zapravo leži bit korona manipulacije na koju ukazujem, tko god umre, a pozitivan je na koronavirus, sve se svaljuje na koronu, iako, ako dublje pogledate, očito je da korona u pravilu nije osnovni uzrok smrti. Smatrao sam bitnim to istaknuti jer su upravo “korona smrti” instrument s kojim drže populaciju u strahu, a samim time i u pokornosti i poslušnosti spram HDZ-ove vlasti – piše na kraju Pernar.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Spreman prijedlog odluke o potvrdama: Kovid-pasoši iz Bosne i Hercegovine će važiti i u EU

Potvrda bi trebala biti međunarodno priznata i u punom kapacitetu omogućavati građanima BiH putovanja po zemljama Evrope i svijeta. Bosna...

Možda vas zanima i ovo