Petak, 30 srpnja, 2021

Skandalozne izjave Dodikovog vijećnika o dolasku Benjamine Karić u Banja Luku: Stalno napada Srbe, ovo je provokacija i udar na RS

Nemojte propustiti

– Stavovi gostiju kao što je Кarić nisu podržani u Republici Srpskoj i smatraju se direktnim udarom na institucije Republike Srpske, njenog stanovništva, svakog borca odbrambeno-otadžbinskog rata, porodica koje su u proteklom ratu izgubile svoje bližnje, te svakog djeteta kojem smo dužni reći istinu o propagandi koju Sarajevo plasira o srpskom narodu – poručio je Pećanac

Vijećnik SNSD-a u Skupštini Banja Luke, Bojan Pećanac, oglasio se otvorenim pismom povodom posjete Benjamine Karić ovo gradu.

U svom suludom zamahu, Pećanac smatra da je dolazak gradonačelnice Karić u Banja Luku provokacija. Kako je naveo “stavovi Karićeve ozbiljan su udar na inistitucije Srpske, njeno stanovništvo, svakog borca odbrambeno-otadžbinskog rata, porodica koje su u proteklom ratu izgubile svoje bližnje”.

Njegovo saopćenje prenosimo u cijelosti:

– Povodom dolaska novoizabrane gradonačelnice Benjamine Кarić imam moralnu obavezu da dam komentar. Кao odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banja Luka, ja, Bojan Pećanac, imam dužnost, prije svega, kao građanin Republike Srpske i Banjaluke da kažem svoj, ali i stav Кluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Banja Luka.

Draško Stanivuković i Benjamina Karić

Benjamina Кarić kao gradonačelnica Sarajeva glasno, odmah po izricanju drugostepene presude generalu Mladiću pohrlila je na društvenu mrežu Fejsbuk kako bi brže – bolje likovala sramnu presudu u kojoj su svako pravo i pravda pregaženi.
Кarić se tu nije zaustavila. Sa napadima na Srbe nastavila je tako što je podržala sramnu Rezoluciju o Srebrenici, koja je prije nekoliko dana izglasana u Parlamentu Crne Gore.

Stavovi gostiju kao što je Кarić nisu podržani u Republici Srpskoj i smatraju se direktnim udarom na institucije Republike Srpske, njenog stanovništva, svakog borca odbrambeno-otadžbinskog rata, porodica koje su u proteklom ratu izgubile svoje bližnje, te svakog djeteta kojem smo dužni reći istinu o propagandi koju Sarajevo plasira o srpskom narodu.

Naš stav je jasan. Svako ko dira u institucije i narušava integritet Republike Srpske treba da zna da nećemo pognuti glave, šutiti i dopustiti da drugi pišu srpsku historiju i odlučuju o njenoj budućnosti, saopćio je Pećanac.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo