Subota, 28 siječnja, 2023

Pjevačica otkrila nepoznate detalje iz svog života: Zlata Petrović ne može bez intimnih odnosa, ne bira ni vrijeme ni mjesto

Nemojte propustiti

– Pošto su me osuđivali zbog šema s zauzetim muškarcima o kojima sam ranije pričala, ne smem više da lajem na tu temu, ali opet svima je zanimljiva ta moja strana – kazala je pjevačica

Zlata Petrović nedavno je priznala da je imala dosta veza sa oženjenim muškarcima, ali da im nikada nije pravila problem. Zbog ovih izjava, Zlatu su mnogi kritikovali, a pjevačica je odlučila da više ne priča o tome, već samo o iskustvima i mestima na kojima je vodila ljubav.

Zlata je riješila da sada priča samo anegdote zbog kojih će je manje osuđivati:

– Pošto su me osuđivali zbog šema s zauzetim muškarcima o kojima sam ranije pričala, ne smem više da lajem na tu temu, ali opet svima je zanimljiva ta moja strana. Imala sam veza i veza kad sam bila mlada, a kad se već priča o sek*u, bolje da ga ima nego da ga nema – priča Zlata koja voli se*s, ali najviše u krevetu.

– Nisam ja previše eksperimentisala, ja sam za krevet, ali desilo mi se da sam imala seks u kolima usred bela dana. To je bilo na jednom parkingu, s mojim tadašnjim partnerom, na putu pored šume, sokače, takoreći slepa ulica. Skinula sam se i zaskočila ga. Niko nije mogao da nas vidi, zato smo se i opustili. Pritom je kratko trajalo, pa se nisam plašila.

Petrovićka je više puta objasnila i da nije “velika umjetnica” u spavaćoj sobi, ali da se muškarci, i pored toga, lepe za nju.

– Više pita sam rekla da nisam neka umjetnica u krevetu, ali sam oduvek ženstvena. To je najviše privlačilo muškarce. Zato su me htjeli. Valjda sam uvek bila iskrena i govorila šta hoću, a šta neću. Nisam zavlačila, ako nam je lijepo, hajde da se družimo, ako nije, razlaz! Nikad se nisam vezivala za one što su mačo-muškarci, više sam se lijepila za prosječne. Nikad nisam imala određeni tip muškarca kao što neko, recimo, voli crne i visoke momke. Meni je svaki bio lijep na svoj način. Dešavalo se da moje drugarice vrište od smjeha kad im kažem da mi se neko sviđa, ali kad se pojavi hemija, meni nije smiješno. Nije bitno kako se dvoje slažu u krevetu. Ako nema povjerenja i prijateljstva kad iz kreveta izađemo, onda ništa nije važno, bolje da se razilazimo – priča pjevačica.

– Ja sa Pejom, Hasanom i sinom imam otvoren odnos. Tu smo za sve teme, ne postoji ništa što je sramota i mislim da svaka porodica tako treba da funkcioniše. Kad počnu stvari da se kriju i bacaju pod tepih, onda nastaju problemi. Smatram da sam sretna žena jer imam one najvažnije pored sebe, prijatelje i posao koji volim. Šta da tražim više, bila bih samo neskromna.

Petrovićka kaže da je s bivšim supružnicima i danas kao prijatelj, te i da se trudi da ne misli na ružne trenutke.

– Sa svojim bivšim muževima sam uvijek bila dobra i više od toga jer nisam željela da moja djeca doživljavaju bilo šta ružno zbog roditelja ili da, nedajbože, plaču, kao što sam ja plakala kad sam oca upoznala sa 20 godina. Život je previše kratak i toliko je glupo biti s nekim u svađi, a pogotovu s nekim koga si volio. S nekim ko mi ne prija i ne odgovara ja se ne svađam, nego ga samo zaobiđem u širokom luku. A to što sam obojici muževa najbolja bivša žena je valjda i zbog toga što se dajem 100 odsto u svemu. I kad ljubim, kad volim i kad spavam s nekim – tvrdi pevačica.

Zlata: Plakala sam tri mjeseca kad sam se prvi put udavala

Folkerka tvrdi da su roditelji bili ti koji su odlučivali s kim treba da stupi u brak, te i da je pred svadbu danima lila suze.

– U vrijeme kad sam bila klinka, ženska djeca nisu nastavljala školovanje. Ili se udaju ili ostaju u kući da rade. Nisu nas prodavali za pare, to su običaji po romskim svadbama u Italiji ili Parizu. U moje vrijeme su bogataši birali vrijedne djevojke. Kada su roditelji tog mladića vidjeli da čistim, perem, radim, da sam vredna, izabrali su me da budem žena njihovom sinu. Mene niko ništa nije pitao! Ali nisam se protivila, znala sam da tako mora. Samo sam bila ljuta na život. Plakala sam tri mjeseca iako je moj muž, kom ne želim da pominjem ime, bio nevjerovatno lijep i dobar dečko – kaže Zlata.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tužna vijest: Preminuo bh. glumac Saša Petrović

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo. Ovu vijest objavio je bh. reditelj Srđan Vuletić koji je za portal "Avaza" samo...

Možda vas zanima i ovo