Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Skinula sve sa sebe: Jelena Karleuša potpuno gola (Foto)

Nemojte propustiti

Ona se svog tela uopšte ne stidi a to je u više navrata jasno stavila do znanja svima. Sada je otišla korak dalje i skroz se razgolišila.

Posle mljevenja mozgova i ostalih organa u blenderu, Jelena Karleuša je nastavila da šokira publiku! Ovoga puta više nego pozitivno! Nakon ovih fotki sa snimanja njenog novog spota za pesmu “So”, JK će garantovano dobiti nove fanove. Uglavnom muške. Vruće scene, u kojima Karleuša više otkriva nego što pokriva, nisu za one slabog srca!

Spot je sniman na Crnogorskom primorju, na više lokacija, a Jelena je scene radila pod vodom, na jahti i u predsedničkom apartmanu jednog hotela, a sve to pod režiserskom palicom Dejana Milićevića.

– Na snimanju je bilo veoma zabavno i pozitivno, sve je teklo veoma glatko. Jelena je u jednom kadru i sama sebe snimala kamerom, dok je bila pod vodom, kaže jedan od Kurirovih izvora, koji se zatekao na licu mesta.

Ali, tu nije kraj poslu, jer JK s ekipom odlazi na Ibicu, gde će nastaviti snimanje. Premijera spota bi trebalo da bude do sredine avgusta.

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Iako sezona počinje tek 1. juna Panonika već puna plivača

Iako zvanično sezona počinje 1. juna izuzetno toplo vrijeme ranije je otvorilo Panaoniku. Sunčano i toplo vrijeme iskoristili su Tuzlaci,...

Možda vas zanima i ovo