Subota, 2 srpnja, 2022

Slađa Delibašić o estradi: Gade mi se, samo žele bakšiš

Autor:Patria

Nemojte propustiti

Pjevačica je bila potpuno iskrena i iznijela je svoj stav o kolegama.

Slađa Delibašić je otkrila da joj je posao pjevača, iako je i sama pjevačica, posljednjih godina odvratan.

– Ovo je odvratan posao. Zabavnjaci i narodnjaci su dvije različite stvari bile nekada, sada je sve to isto. Nekad se znalo, zabavnjak dođe na nastup. Otpjeva svoj blok, napravi spektakl i ide kući. Narodnjaci su ti koji uzimaju bakšiš, zadovoljavaju publiku i ispunjavaju želje. Ja nikome ne ispunjavam želje, imam svoj program. Završim i kažem hvala, prijatno i doviđenja. Čak se odmah i vraćam kući. Da li je to Austrija, Njemačka ili Francuska ako sam autom ja istog trenutka idem kući – rekla je Slađa u emisiji „Puls Srbije“.

Dodala je da se sve svodi danas na bakšiš i istakla da ona nikada nije bila takva.

– Sve se sada svodi na taj bakšiš. Slušam sada priče kako se neki biju, ja prvo nikada ne bih uzela ni dinara. Takav sam tip čovjeka. Ne bih se osjećala lijepo da nekom ispunim muzičku želju, a da za to uzmem pare. Dešavalo mi se da su dolazili ugledni ljudi i nudili da plate piće, mada ja sam uvijek govorila ne – rekla je pjevačica, pa dodala:

– Imaš svoju cijenu za koju si došao da radiš i još trčiš da uzmeš bakšiš. To je kao da se prodaješ, meni je to ogavno. Ako tako treba da živimo da gledamo samo šta ćemo zaraditi, pa čekaj ako si toliko zaradio napravi neki biznis ili uradi nešto.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Smještaj, putni troškovi, hrana, piće… Za sedmodnevno kupanje u Neumu potrebno je raditi dva mjeseca

Ponude koje se mogu pronaći na Bookingu, a ukoliko građani žele odsjesti u hotelima sa četiri zvjezdice, za noćenje...

Možda vas zanima i ovo