Srijeda, 4 listopada, 2023

Slađa Delibašić o estradi: Gade mi se, samo žele bakšiš

Autor:Patria

Preporučeno

Pjevačica je bila potpuno iskrena i iznijela je svoj stav o kolegama.

Slađa Delibašić je otkrila da joj je posao pjevača, iako je i sama pjevačica, posljednjih godina odvratan.

– Ovo je odvratan posao. Zabavnjaci i narodnjaci su dvije različite stvari bile nekada, sada je sve to isto. Nekad se znalo, zabavnjak dođe na nastup. Otpjeva svoj blok, napravi spektakl i ide kući. Narodnjaci su ti koji uzimaju bakšiš, zadovoljavaju publiku i ispunjavaju želje. Ja nikome ne ispunjavam želje, imam svoj program. Završim i kažem hvala, prijatno i doviđenja. Čak se odmah i vraćam kući. Da li je to Austrija, Njemačka ili Francuska ako sam autom ja istog trenutka idem kući – rekla je Slađa u emisiji „Puls Srbije“.

Upravo se čita:  Kolinda je kao vino, zahvaljujući ovoj hit dijeti smršala je čak 30 kilograma

Dodala je da se sve svodi danas na bakšiš i istakla da ona nikada nije bila takva.

– Sve se sada svodi na taj bakšiš. Slušam sada priče kako se neki biju, ja prvo nikada ne bih uzela ni dinara. Takav sam tip čovjeka. Ne bih se osjećala lijepo da nekom ispunim muzičku želju, a da za to uzmem pare. Dešavalo mi se da su dolazili ugledni ljudi i nudili da plate piće, mada ja sam uvijek govorila ne – rekla je pjevačica, pa dodala:

Upravo se čita:  Mahira Ahmiš više nije htjela da šuti: Odgovorila na brutalne uvrede nakon što se ponovo udala

– Imaš svoju cijenu za koju si došao da radiš i još trčiš da uzmeš bakšiš. To je kao da se prodaješ, meni je to ogavno. Ako tako treba da živimo da gledamo samo šta ćemo zaraditi, pa čekaj ako si toliko zaradio napravi neki biznis ili uradi nešto.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Mladi Tiktoker “poludi” na pitanje kako Hercegovci mogu biti Hrvati: “Nisam ja Bosanac. U školi sam učio na hrvatskom a ne bosanskom jeziku”

Hrvoje Dadić je Tiktoker iz Hercegovine koji studira u Splitu. Kaže da “poludi” na pitanje: Kako to da Hercegovci...

Možda vas zanima i ovo