Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Slavlje u Sarajevu: Titova ulica bordo je boje

Nemojte propustiti

[wonderplugin_gallery id=”341″]

Titova ulica ispunjena je hiljadama navijača koji su došli proslaviti titulu FK Sarajevo nakon osam godina. Atmosfera je identična onoj kako su dočekani Zmajevi kada su se plasirali na Svjetsko prvenstvo. Vlasnik FK Sarajevo Vincent Tan ne skida osmijeh s lica i slavi sa svojim igračima i članovima uprave.

Glavni grad večeras je obojen u bordo boju, a sve vrijeme pjevaju navijačke pjesme, piše bh. novinska agencija Patria. Igrači su se popeli na balkon iznad Vječne vatre i pozdravljaju navijače, a na nebu iznad njih bio je vatromet.

Fudbaleri FK Sarajevo nakon pobjede nad tuzlanskom Slobodom (3:1) na prepunom stadionu Koševo započeli su slavlje koje će se nastaviti do kasno u noć.

Na binu su se popeli igrači sa trenerom Dženanom Uščuplićem i uprava kao i većinski vlasnik Vincent Tan. Nakon osam godina šampionski pehar ponovo je na Koševu.

Baklje, pjesma i sreća širili su se Koševom, a slavlje se nastavlja u centru grada kod Vječne vatre. Saobraćaj je već blokiran, a rijeka navijača krenula je glavnom saobraćajnicom prema Vječnoj vatri.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Razočarenje za mnoge koji će ljetovati u Crnoj Gori: Evo šta se sve zabranjuje

U Crnoj Gori se zabranju žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru. Zbog nepoštovanja...

Možda vas zanima i ovo