Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Slavni glumac pretvarao se da je beskućnik: Rezultat ga je šokirao – VIDEO

Nemojte propustiti

Richard Gere se pretvarao da je beskućnik kako bi se što bolje pripremio za ulogu u filmu ‘Time Out of Mind’.

Slavni glumac, kojeg žele žene diljem svijeta, napravio je zanimljiv eksperiment. Richard Gere se, naime, za potrebe filma ‘Time Out of Mind’, pretvarao da je beskućnik.

Sjedio je na ulicama Manhattana, nitko ga nije prepoznao – zaradio je svega 1,50 dolara, a samo jedna žena dala mu je nešto hrane. Dojmove o iskustvu objavio je na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

‘Kada sam se u New Yorku prerušio u beskućnika, nitko me nije primjećivao. Osjetio sam kako je to biti beskućnik. Ljudi su samo prolazili pored mene i gledali me osramoćenog. Samo jedna žena bila je dovoljno ljubazna da mi da nešto hrane. Bilo je to iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Puno puta zaboravimo koliko smo blagoslovljeni. Ne smijemo to uzimati zdravo za gotovo. I, ako možemo pomoći nekom u nevolji, trebamo. Stoga sam, nakon što sam završio, šetao po New Yorku i davao hranu i sto dolara svakom beskućniku kojeg sam vidio. Plakali su i bili zahvalni. Budite pokretači promjena koje želite vidjeti u svijetu’, rekao je Gere.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo