Utorak, 15 lipnja, 2021

Slavni par uživa u Dubrovniku: Sjajna gesta Ronalda, ružno ponašanje njegove djevojke

Nemojte propustiti

Kako pišu mediji u susjedoj Hrvatskoj, u jednom bijegu od znatiželjnih fanova Ronaldova djevojka Georgina se iz kombija rugala i smijala djeci koja su ostala razočarana ovim postupkom

Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez već nekoliko dana uživaju u Dubrovniku. Svaki korak slavnog para u Hrvatskoj prati se s posebnom pažnjom.

Brojni fanovi pokušavaju dobiti autogram ili napraviti fotografiju, no većina ih ostaje samo na pokušaju.

Restoran u kojem je sinoć Ronaldo boravio bio je zaključan i pod velikim mjerama sigurnosti.

Kako prenosi Dubrovački Dnevnik, u jednom bijegu od znatiželjnih fanova Ronaldova djevojka Georgina se iz kombija rugala i smijala djeci koja su ostala razočarana ovim postupkom. Ipak, dvojica braće uspjela su nadmudriti Ronaldove čuvare.

Cristiano Ronaldo taman se spremao otići s Lopuda, već je sa svojom pratnjom bio blizu jahte, spreman na povratak u Dubrovnik, a onda su ga uočili dječaci koji su nedaleko igrali fudal.

Svi su se dječaci zatrčali prema njemu, no zaštitari su ih brže-bolje zaustavili. No devetogodišnji Leo Pulić nije se dao smesti. Otrčao je po svoj Juventusov dres i loptu, a onda se u pratnji petogodišnjeg brata Luke i tate Ljube dao u trk. Ronaldo je već bio na ulazu u jahtu. Samo što nije otišao – piše Jutarnji list.

Dječaci su uspjeli preko plaže, s bočne strane, nekako doći do Ronalda i samo su stali ispred njega, pristojno, puni strahopoštovanja.

Već su prema njima krenuli nabildani zaštitari kada je zvijezda italijanskog Juventusa i osvajač pet Zlatnih lopti rukom dao znak da mu dječaci priđu.

Potpisao se na loptu, a onda je Leo pokazao i na Juventusov dres koji ima na sebi. Ronaldo se nasmiješio i pronašao bijelu prugu na koju će se potpisati. Dok je Leo proučavao potpis na dresu, Ronaldo je uzbuđenog dječaka potapšao po glavi i otišao.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo