Srijeda, 6 srpnja, 2022

Slobodan Vasković otkrio nove detalje: Vozač Dodikove miljenice Sanje Vulić presuđeni ubica zapalio BMW X6 snahe Obrena Petrovića, a imaju plan i za njega

Nemojte propustiti

Vozač nove Vladarke Doboja Sanje Vulić (kako je naziva novinar Slobodan Vasković) nije se libio da nasrne na najbliže članove porodice Obrena Petrovića, što dovoljno svjedoči koliko se moćnim osjeća

Dario Jekić Jeka, presuđeni ubica, vozač nove vladarke Doboja Sanje Vulić, zapalio je automobil A. P, snahe Obrena Petrovića, sada već bivšeg gospodara tog grada, u danima velikih Božićnih praznika, 05.01.2021. godine. Jekić je automobil marke BMW X6, koji vozi Petrovićeva snaha, zapalio u Ulici Vojvode Mišića, u Starom gradu Doboja, a požar su su lokalizovali vatrogasci, nešto poslije 20 časova te večeri. Srećom, tom prilikom niko nije bio u automobilu, te nije bilo povrijeđenih. Međutim, Jekić je, osim paljenja automobila, bejzbol palicom pretukao i A.V, koji je pokušao spriječiti njegov piromanski pohod, piše Slobodan Vasković na svom blogu.

Ulazio naoružan?

“Jekić, vozač Nove Vladarke Doboja Sanje Vulić nije se libio da nasrne na najbliže članove porodice Obrena Petrovića, što dovoljno svjedoči koliko se moćnim osjeća. Očito je da je tu moć crpio iz činjenice da vozi Vulićevu, kao i da je pod zaštitom njene marionete Borisa Jerinića, navodnog gradonačelnika Doboja; Navodnog, jer je prvo preko njega, kao lutka, sve konce vukao Petrović, ali se Jerinić otrgao od njega i pao u šake Vulićki.

Upravo zbog toga je Vulićeva Nova Vladarka Doboja, jer je svrgnula Petrovića, preotevši njegov daljinski upravljač Jerinića.

Petrović, konvertit bez premca, nakon što je dekapitiran od Vulićeve i Jerinića, ponovo je svoje usluge ponudio SDS-u, ali je odbijen svaki njegov poziv na tajne dogovore.

Raspop Jeinić bespogovorno sluša Vulićevu, njegovi najveći dometi su ogromni računi u restoranu “Harizma”, o čemu ću narednih dana iznijeti direktne dokaze, kao i namještanje tendera i ugrađivanje u sve poslove u koje se u Doboju može ugraditi”, piše Vasković te dalje navodi da “nije nikakvo čudo što se Jerinić raspopio, jer je njemu Deset Božijih Zapovijedi potpuno strano – posebno one “Ne ukradi”, “Ne svjedoči lažno na bližnjeg svog”, “Ne poželi ništa što je tuđe”, a najveći mu je grijeh, odnosno, iz njegovog ugla, najomraženija Božija zapovijed “Ne pravi sebi idola niti kakva lika; Nemoj im se klanjati niti im služiti”!”

“Raspop i kleptokrata Jerinić preživljava upravo ne poštujući tu zapovijed: Prvo je sebi “napravio Idola” Obrena Petrovića, pa potom ga zamijenio “Idolom” Sanjom Vulić, kojoj se klanja dublje i poniznije nego Petroviću.

Vulićeva i Jerinić namjeravaju u najskorije vrijeme istjerati Obrena Petrovića iz SNSD-a i potpuno preuzeti sektu u Doboju.

Jekić, presuđeni ubica, kada bi dovezao Vulićevu u Parlamentarnu skupštinu BiH, ulazio je naoružan, što je zapanjujuće.

Nakon paljevine automobila snahe Obrena Petrovića, Vulićeva i Jerinić su pokušali sve da zataškaju i spasu Jekića, ali tamošnja Hunta nije sebi više smjela dozvoliti divljanje tog teškog kriminalca, te su ga pritvorili.

Naravno, javnost nije obaviještena o unutarrežimskom sukobu koji se, nasiljem, paljenjem automobila, prebijanjem bejzbol palicama i drugim kriminalnim oblicima, odvija u Doboju.

Borba za prevlast nad Gradom Između Vučićeve i njene marionete Jerinića, sa jedne strane i Obrena Petrovića, sa druge, prepuna je nasilja bez presedana. Vulićeva i Jerinić su bukvalno zatukli Obrena Petrovića i potisnuli ga na marginu odlučivanja. Za to su imali odobrenje Milorada Dodika.

Pozicija vozača samo pokriće?

Presuđenom ubici Jekiću to nisu jedina zlodjela, ali o vozaču i tjelohranitelju Nove Vladarke Doboja biće još riječi u sljedećim nastavcima. Sa akcentom na rad nožem kojim tranžira sve koji mu se ne dopadaju!!! I zbog čega nije odležao ni sekunde. Kao ni za pokušaj silovanja!

Jekić je, da podsjetim, likvidirao Vanju Panića, 14.09.2014., u centru Doboja, tako što. mu je pucao u potiljak, potom uzeo tijelo i bacio ga u mjestu Prisade u šahtu za sakupljanje otpadnih voda dubokom oko dva metra. Tijelo se nalazilo u vodi dubokoj oko 50 centimetara i tada se nije moglo prepoznati o kome je riječ. Predao se nakon više od mjesec dana bjekstva, a presuđen je na pet godina zatvora, od čega je odležao tri.

Očito ga je iskazana surovost i monstruoznost preporučila Vulićki i Jeriniću da ga koriste kao udarnu pesnicu, dok je pozicija vozača bila samo pokriće za to”, objavio je Vasković na svom blogu, te najavio nastavak.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Težak udarac iz Bundestaga za Dodika i Čovića: Ahmetović otkrio sadržaj rezolucije o BiH

Jedan od predlagača rezolucije poslanik SPD-a, Adis Ahmetović, smatra da je rezolucija od istorijskog značaja za BiH „jer se...

Možda vas zanima i ovo