Subota, 12 lipnja, 2021

Slučaj koji je šokirao i policiju: Mladić tjerao 10-godišnju kumu da ga oralno zadovoljava

Nemojte propustiti

Mladić (18) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je obljubio desetogodišnju djevojčicu, koja mu je kuma i prva komšinica.

Kako saznaje “Blic”, obljuba nad djevojčicom trajala je od njene osme godine, a napasnik je priznao da je kumu prisiljavao da ga oralno zadovoljava.

Cijeli slučaj otkriven je prije dva dana, kada se djevojčica požalila roditeljima da je “kum tjera na ružne stvari”.

– Majka i otac su najprije zanijemili, a onda sa njom polako nastavili razgovor i saznali sve pojedinosti. Izbezumljeni roditelji su sve prijavili policiji – kažu u MUP-u.

Odmah po prijavi, patrola policije je otišla na adresu osumnjičenog.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

– Oni su komšije, kuća do kuće, i kumovi. Otac djevojčice je osumnjičenog mladića krstio. Cijeli život su zajedno, stalno su išli jedni kod drugih u goste. Takav odnos je mladić i iskoristio da bludniči nad djevojčicom – podvlači izvor koji u interesu zaštite djeteta nije želio da otkrije u kom dijelu grada živi napasnik i njegova žrtva.

Policija je osumnjičenog, kako saznaje “Blic”, sačekala kod kuće i uhapsila ga.

– Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji na saslušanje, dok će sa djevojčicom razgovarati psiholozi kako bi joj pomogli da se oporavi – navodi izvor lista.

U policiji kažu da skoro nisu imali ovakav slučaj i da su i inspektori sa dugogodišnjim stažom bili šokirani otkrivanjem obljube.

Izvor: Blic

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo