Utorak, 22 lipnja, 2021

Slučajno mu ostala uključena kamera, u nevjerici gledao šta mu je supruga radila dok je on bio odsutan

Nemojte propustiti

Muškarac je snimak na kojim ga vara supruga podijelio lokalnim medijima kojima je objasnio kako je kameru kod kuće ostavio misleći da je u kvaru.

Nakon 20 godina braka jedan je Kinez uhvatio svoju suprugu da ga vara i to sasvim slučajno kada je kameru za automobil ostavio uključenu kod kuće, a kada je shvatio s kime ga vara, ostao je u još većem šoku.

Kamera je uhvatila njegovu suprugu, inače sekretaricu lokalnog disciplinskog nadzornika, u razmjenjivanju nježnosti s muškarcem koji je gradonačelnik grada u kojem su stanovali.

Muškarac je snimku preljuba podijelio lokalnim medijima kojima je objasnio kako je kameru kod kuće ostavio misleći da je u kvaru.

Snimku je objavio ove sedmice prevareni suprug poznat samo kao Yang iz grada Mudanjianga na sjeveroistoku Kine, a tvrdi kako je video snimljen u augustu 2016, piše Daily Mail.

Prevareni muškarac rekao je kako je bio dobar prijatelj s gradonačelnikom koji je često dolazio u njihovu kuću. Kaže i da je sumnjao da ga supruga vara, no nikako to nije mogao dokazati dok nije uključio kameru. Kazao je kako je nekoliko puta prijavio nevjeru lokalnim vlastima, no nikada nije dobio odgovor pa je snimku poslao medijima kako bi privukao pažnju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo