Utorak, 30 studenoga, 2021

Snimak iz drugog ugla stravične nesreće koja je odnijela tri mlada života!

Nemojte propustiti

iz-drugog-ugla

Snimak iz drugog ugla pokazuje trenutak tragične nesreće u kojoj je život izgubilo troje mladih u Novom Sadu, ali prikazuje i kako građani nakon nesreće zaobilaze krhotine razvaljenog vozila i ne pružaju pomoć nastradalima.

Na YouTube se pojavio još jedan snimak tragičnog saobraćajnog udesa koji se dogodio u noći između subote i nedelje u Novom Sadu, u kom su poginuli Vladica Matović (20), Milica Ležimirac (20) i Aleksandar Marić (20). Na snimku se vidi stravičan udar iz pravca iz kog je išao vozač Despot Vranić (21).

On se kretao iz pravca mosta Slobode prema Bulevaru oslobođenja, a jasno se vidi kako prolazi na na trepteće žuto svjetlo i brzinom 160 km/h, udara u “Golf 5″ koji je ušao u raskrsnicu prolazeći kroz crveno svjetlo. Ono što se na ovom snimku vidi je i da se vozilo “Čistoće” nalazilo veoma blizu golfu u kom su se nalazile tri nastradale mlade osobe.

Nakon sudara niko iz tog vozila nije izašao da ukaže pomoć nastradalima. Pored vozila “Čistoće” čiji radnici hladnokrvno nastavljaju da sakupljaju smeće iz korpi, na snimku se vide i drugi automobili, koji se probijaju kroz krhotine raznijetog “Golfa” i nastavljaju svojim putem. Zbog velikog pritiska javnosti, vozaču “Audija” Despotu Vraniću (21), koji je vozio pijan, novosadsko Više javno tužilaštvo odredilo zadržavanje do 48 sati.

Podsjećamo, te kobne noći stradali mladić i devojke su se vraćali sa proslave godišnjice male mature u OŠ “Ivo Lola Ribar”. Poginuli su dva sata nakon ponoći, na raskrsnici Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja u Novom Sadu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Važno za državljane BiH: Od sutra nova pravila za odlazak na rad u Njemačku

Na sajtu njemačke Ambasadde u Sarejevu navode da će se od 01.12.2021. promijeniti način dodjele termina za podnošenje zahtjeva...

Možda vas zanima i ovo