Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Snimak s korona zabave u Mostaru šokirao BiH: “Forto, zatvaraj koga si navikao”

Nemojte propustiti

Javnost je u komentarima zgrožena i očajna, a mnogi pozivaju da se osoba prijavi za volontiranje u bilo koji COVID odjel u našoj zemlji.

“Trinaesti je mart, Mostar, 2021. godine. Očit primjer da nema korone. Sarajlije, pozdravite premijera Edina Fortu. Forto, vraćamo se u Sarajevo, pa ti zatvaraj koga si navikao, korone nema, e’o pogledajte.” – govori ovo neimenovana, navodno, mlađa Sarajka čiji je video, koji je sinoć objavila ekipe Crne hronike, šokirao širu javnost Bosne i Hercegovine.

Naime, dok ova osoba izgovara ove riječi, imamo priliku vidjeti krcat klub u Mostaru, muzika uživo, maske i distance na vidiku…

Uznemirujuće, prilično, imajući u vidu da smo jučer, samo u Sarajevu (i tako već danima) imali više od 600 novih slučajeva. U BiH je bilo najmanje 1.058 novozaraženih, a umrle su 42 osobe.

Pa jučer smo objavili i kako su otac i sin iz Hrasnice, u 61. i 31. godini preminuli od posljedica infekcije ovim virusom.

No, nekima ni to nije dovoljno…

Javnost je u komentarima zgrožena i očajna, a mnogi pozivaju da se osoba prijavi za volontiranje u bilo koji COVID odjel u našoj zemlji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo