Subota, 24 rujna, 2022

Snimak s korona zabave u Mostaru šokirao BiH: “Forto, zatvaraj koga si navikao”

Nemojte propustiti

Javnost je u komentarima zgrožena i očajna, a mnogi pozivaju da se osoba prijavi za volontiranje u bilo koji COVID odjel u našoj zemlji.

“Trinaesti je mart, Mostar, 2021. godine. Očit primjer da nema korone. Sarajlije, pozdravite premijera Edina Fortu. Forto, vraćamo se u Sarajevo, pa ti zatvaraj koga si navikao, korone nema, e’o pogledajte.” – govori ovo neimenovana, navodno, mlađa Sarajka čiji je video, koji je sinoć objavila ekipe Crne hronike, šokirao širu javnost Bosne i Hercegovine.

Naime, dok ova osoba izgovara ove riječi, imamo priliku vidjeti krcat klub u Mostaru, muzika uživo, maske i distance na vidiku…

Uznemirujuće, prilično, imajući u vidu da smo jučer, samo u Sarajevu (i tako već danima) imali više od 600 novih slučajeva. U BiH je bilo najmanje 1.058 novozaraženih, a umrle su 42 osobe.

Pa jučer smo objavili i kako su otac i sin iz Hrasnice, u 61. i 31. godini preminuli od posljedica infekcije ovim virusom.

No, nekima ni to nije dovoljno…

Javnost je u komentarima zgrožena i očajna, a mnogi pozivaju da se osoba prijavi za volontiranje u bilo koji COVID odjel u našoj zemlji.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Mladi neće za volan, Evropi fali 400.000 vozača

Prema studiji konsultantske firme Transport Intelidžens, procenjuje se da Evropi nedostaje 400.000 vozača kamiona da bi pokrili trenutne potrebe,...

Možda vas zanima i ovo