Četvrtak, 15 travnja, 2021

Snimao poskoka u BiH usred decembra, ovaj ga napao

Nemojte propustiti

Tek nekoliko dana dijeli nas od početka zime. Unatoč snijegu na duvanjskim planinskim vrhovima i brdima, današnja sunčana srijeda, s temperaturama iznad ništice, više je sličila na prvi proljetni dan, piše Tomislavcity.

Pa i onima koji su krenuli u šetnju poput našega Vinka Ljubasa – Jablana. No, umjesto proljetnica, zatekla ga je ova velika ljutica! Zmije možemo vidjeti i u zimskim mjesecima, ali puno rjeđe nego li u ostalim godišnjim dobima.

Poskok – najopasnija europska otrovnica snimljena je sučanoga prosinačkog dana, 16. u mjesecu 2020. ispod Mandine grede kod Rašćana. Snimatelj se malo i poigrao s otrovnicom kako bi međusobno odmjerili brzinu, valjda.

No taj zapis ne prepouručujemo pogledati pa ga stoga i ne objavljujemo. Ove rijetke zapise dodajemo prije svega kako bismo upozorili šetače i izletnike da budu na oprezu, jer zmije očito još ne spavaju, ako uopće i spavaju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Član Skupštine Banje Luke opsovao majku Drašku Stanivukoviću i odbornicima: “Mrš u p…u materinu, j…m vam mater”

Odbornik SNSD-a u Gradskoj skupštini Banje Luke Dragoslav Topić uputio je psovke na račun gradonačeelnika Draška Stanivukovića, ali i...

Možda vas zanima i ovo