Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021

Snimao saobraćajnu nesreću, zauvijek će zapamtiti lekciju njemačkih policajaca

Autor:Fokus.ba

Nemojte propustiti

Prije nego što je mjesto nesreće bilo ograđeno, zaustavili su terenac u prolazu. Policajci su primjetili da je muškarac koji je bio u tom vozilu, pokušavao da snimi mobitelom stravične slike s mjesta nesreće.

Dvije osobe poginule su u teškoj nesreći kamionom na autocesti A3 u blizini aerodroma u Frankfurtu. Muškarac i žena zaustavili su svoja vozila na autocesti A3, u blizini aerodroma u Frankfurtu, u nedjelju navečer. Vjerovatno je jedno od njih dvoje željelo pomoći drugom u kvaru, nagađao je glasnogovornik policije u ponedjeljak ujutro.

Kamion koji je bio na putu za Keln, iz neobjašnjivog razloga sišao je s puta s desne strane i udario u dva vozila. Prema policiji, nesretni vozač automobila je u tom trenutku vjerovatno stajao ispred vozila. Zbog udara kamiona, na njih su dvoje naletjeli putnički automobili, rekao je glasnogovornik. Tridesetpetogodišnji muškarac preminuo je na licu mjesta, a 27-godišnjakinja je kasnije podlegla teškim povredama u bolnici.

Ono što se dešavalo tokom uviđaja, završilo je također u svim njemačkim medjima. Naime, tokom uviđaja, policiju su ometali radoznali vozači koji su prolazili tom cestom. Jednog od njih naučili su posebnu lekciju. Prije nego što je mjesto nesreće bilo ograđeno, zaustavili su terenac u prolazu. Policajci su primjetili da je muškarac koji je bio u tom vozilu, pokušavao da snimi mobitelom stravične slike s mjesta nesreće. Policajci su izvukli muškarca iz automobila, uzeli mu mobitel i zabilježili njegove lične podatke. Potom su ga odveli do mjesta gdje je ležao stradali muškarac, čije je tijelo bilo unakaženo usljed zadobijenih ozljeda, i praktično ga natjerali gleda užasan prizor.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo