Petak, 15 listopada, 2021

Snimila dramatičan trenutak:’U je**te, mislim da me pogodio grom!’

Nemojte propustiti

grom_692184S1

Stephanie Rey i njezina kći CC Weske u utorak poslijepodne izašle su iz svoje kuće kako bi gledale i snimale grmljavinski prolom oblaka koji se upravio bio obrušio na njihov grad Hayden u američkoj saveznoj državi Idaho.

Kada je Stephanie uperila kameru svog pametnog telefona prema crnim oblacima iz kojih kiša samo što nije počela pljuštati, CC ju je željela snimiti i pokazati kratki video od 10 sekundi svojim prijateljima na Snapchatu.

No, uslijedio je trenutak koji zasigurno neće zaboraviti do kraja života. Najednom se pojavila zasljepljuća svjetlost popraćena zaglušujućim praskom. Munja je udarila direktno u Stephanie, koja je na tren zasvijetlila , a njezina bijela majica je postala ružičasta.

‘Kao da sam predosjećala da će se nešto dogoditi. Zato sam i počela snimati. Kad ono, bukvalno je sve počelo svijetliti i kao da je neko iz puške opalio’ ispričala je CC Weske u izjavi za lokalnu televiziju KXLY.

Žrtva udara munje Stephanie Rey nekim je čudom prošla bez značajnijih zdravstvenih posljedica.

‘Vrisnula sam, telefon mi je ispao iz ruke i stvarno mi nije bilo jasno šta se dogodilo. Rekla sam ‘u je*ote, izgleda da me grom pogodio’ i nakon toga smo obje otrčale’, priča Stephanie i dodaje da je osjećala trnce sljedećih nekoliko sati.

CC je na Facebooku kasnije napisala da se i ona i majka osjećaju kao najsretnije osobe na svijetu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo