Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Snimka rendgena ovog psa otkrila strašnu istinu… – FOTO

Nemojte propustiti

442f05e051d1036500693e0a00c44704

Iako je tokom svog života pretrpio veliku količinu boli, to nikada ne biste pomislili gledajući ovog psa kojem je ime Porkchop.Nedugo nakon što je šestogodišnji mješanac završio u skloništu za ljubimce u Chicagu njegova ‘udomiteljica’ odvela ga je veterinaru zbog problema s uriniranjem.

Ono što je ubrzo doznala bilo je zapanjujuće. Rendgenske snimke pokazale su da je u Porkchopovom tijelu više od 50 kuglica koje su bile posljedica više pucnjeva ispaljenih u njega iz zračne puške, piše Huffington Post.
Zapanjen je bio i ostatak osoblja u skloništu.

Sliku su objavili na svojoj Facebook stranici, a priča ovog psa potaknula je stalni pritok donacija koje će pomoći i drugim psima. Hranu dobit će i Porkchop kako bi mu u skloništu pokazali koliko je voljen.

Kod njih je došao završio nakon što je njegov prethodni vlasnik preminuo. Iako ne znaju previše o njegovoj prošlosti, znaju da je prije spašavanja živio vani i lutao po ulicama. U tom razdoblju na njega je vjerojatno zapucao neko od susjeda.

Anna Friedman, koja nadzire udomljavanja, kaže da u svoji osam godina rada za dobrobit životinja nije vidjela takvo zlostavljanje. Kuglice iz Porkchopocog tijela veterinar neće uklanjati jer mu više ne štete. Sada mu treba samo topli dom, a interesa ne nedostaje.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Sabrana djela Bojana Prodana: “Već ubijao, tukao povratnike, maltretirao policiju. Kako je na slobodi?”

Iz policije su nam rekli da je uhapšeni inicijala B.P. od ranije poznat policiji po vršenju krivičnih djela razbojništva Policija...

Možda vas zanima i ovo