Srijeda, 6 prosinca, 2023

Snimka užasa: Trenutak eksplozije LPG spremnika bez atesta u Volkswagenu ledi krv u žilama

Preporučeno

Čini se da je Volkswagen imao ilegalnu pretvorbu komprimirane boce plina, a Daily Mail javlja da je boca bila napunjena kada je eksplodirala.

Kada pogledate ovu snimku eksplozije na benzinskoj postaji, bit će vam teško povjerovati da nitko nije ozlijeđen, unatoč tome što su dvije osobe stajale odmah do Volkswagena u kojoj je nepravilno instaliran spremnik plina koji je eksplodirao.

Incident se dogodio 16. ožujka u predgrađu Fortaleze, na sjeveroistoku Brazila. Prema izvješću Metropolisa, konkretni VW je bio na benzinskoj postaji kada je spremnik plina u automobilu eksplodirao.

Upravo se čita:  Biste li za ovo platili 10 eura? U Njemačkoj mu je to cijena: ‘Imam u selu šleper ovoga, nisam znao da sam milioner‘

Snimka sigurnosne kamere zabilježila je incident, na kojoj se vide dva muškarca kako stoje ispred treće generacije Volkswagena Voyagea (samo u Brazilu) s otvorenom haubom. U jednom trenutku sve je bilo u redu, a u sljedećem stražnji dio automobila je jednostavno nestao.

Čini se da je Volkswagen imao ilegalnu pretvorbu komprimirane boce plina, a Daily Mail javlja da je boca bila napunjena kada je eksplodirala.

Upravo se čita:  Motociklista skupo platio što je prkosio svim zabranama, ali i logikama: "Eno ga, pade!"

Na stražnjem dijelu automobila nakon eksplozije jasno je vidljiv mlaz goriva, koji nestaje kada osoba isključi pumpu. U izvješću se navodi da je vlasnik ugradio LPG sustav s nepravilnim spremnikom i nije prošao obvezni sigurnosni pregled.

Benzinska postaja bi također mogla biti u problemima, jer radnici očito nisu provjerili je li sustav ispravan i ima li pečate koji potvrđuju pretvorbu.

Upravo se čita:  Cazinjanin zaplivao u hladnom jezeru pa zapjevao: "Krajišnik sam ja ponosim se tim"!

U međuvremenu, u tijeku je istraga, jer spremnik, ili ono što je od njega ostalo, nigdje nije pronađen. Navodno je odletio 60 metara dalje, oštetivši još jedan automobil. Međutim, kada su vatrogasci nekoliko sati kasnije otišli po njega, netko je očito pobjegao s njim.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U Briselu održan 2. politički forum na visokoj razini između EU i Bosne i Hercegovine

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto zajedno s domaćinom, europskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje Olivérom Várhelyiem, supredsjedavala je...

Možda vas zanima i ovo