Nedjelja, 13 lipnja, 2021

Snježana Dodik se rijetko pojavljuje u javnosti: Evo šta o Dodikovoj supruzi kažu komšije

Nemojte propustiti

Supruga predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika Snježana Dodik vrlo rijetko se pojavljuje u javnosti.

Snježana je po zanimanju ekonomski tehničar i nikad se nije bavila politikom. Prema riječima komšija porodice Dodik, ljubav između Snježane i Milorada datira još iz školskih dana.

– Snježana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takav tip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra, razborita i natprosječno pametna. Život je posvetila djeci i porodici. Nimalo se nije promijenila, ni uobrazila – kazala je jedne prilike za medije neimenovana komšinica porodice Dodik.

Za Snježanu tvrde da je jednostavna i skromna, ali i vrlo mudra žena. Da mnogo voli svog supruga dokazuje i gest koji je učinila za njegov rođendan.

Naime, ona je zajedno s kćerkom došla na ideju da angažira pjevačicu Zoranu Pavić kako bi svom mužu čestitala rođendan pjesmom “Ne dam ti da ostariš”.

– Snježana je sve organizovala, a kada je pjevačica iz Srbije zapjevala spomenutu pjesmu, par je zaplesao, na oduševljenje svih prisutnih, pisali su tom prilikom mediji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Islamska zajednica u BiH: Da li je grijeh vakcinisati se preko reda?

Zamjeniku reisu-l-uleme i fetva-i-eminu Islamske zajednice, prof. dr. Enesu ef. Ljevakoviću upućeno je tako pitanje da li osoba ima...

Možda vas zanima i ovo