Subota, 4 prosinca, 2021

SNSD u panici zbog gubitka drugog najvećeg grada u RS

Nemojte propustiti

Govoreći za Plenum na Federalnoj televiziji o izborima u Prijedoru, šef Kluba zastupnika SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-a Igor Žunić istakao je kako će to biti test za dva politička bloka u Republici Srpskoj.

“Desit će se poslije jednog nemilog, lošeg događaja, naročito za našu političku partiju. To je jedan minus u startu, ali je veliki plus sav onaj rad koji je urađen prošle godine u Prijedoru i mislim da tu ima velikih pomaka. U ovim izborima opozicija udružena, svi su dali podršku i da se to desilo prije godinu dana, kad se saberu rezultati SNSD bi tada izgubio sa 3.000 glasova razlike.

Tako da praktično sad, ako saberemo sve te glasove, mi smo u jednom brojčanom minusu, ako bi sve bilo onako kako treba da bude i ako govorimo da će ljudi glasati onako kako partije kažu. Ali sam ja siguran, ubijeđen, da pored svega tog što će se svi sjatiti u Prijedor i zato što će to biti ozbiljan politički test i znamo kakav će biti uticaj stranog faktora i ozbiljnog novca i ozbiljne kampanje, siguran sam da će građani Prijedora dobro da prepoznaju ovaj kurs kojim je SNSD počeo i da će 12. decembra novi načelnik biti Slobodan Javor iz SNSD-a u Prijedoru”, kazao je Žunić.

Darko Babalj, zastupnik SDS-a u NS RS, podsjeća kako Javor poznat po tome što je bio direktor Doma zdravlja u vrijeme kada je tu propalo 1.000 vakcina.

Žunić pojašnjava da službenik nije uključio frižider i da Javor nije nadležan da kontroliše utičnice, te da je potpuno oslobođen krivičnog postupka.

“Naš kandidat je dečko koji je doktor, koji je mlad i čovjek koji nema mrlje u karijeri. Naše je da ponudimo najbolje”, zaključio je Babalj.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo