Subota, 28 siječnja, 2023

Sofiji Čergić (3) za spas hitno potrebno još 60.000 eura

Nemojte propustiti

Sofija Čergić iz Banje Luke, trogodišnja djevojčica koja je oboljela od težeg oblika leukemije, hitno mora na transplantaciju koštane srži u Italiju, a za to joj je potrebno 130.000 eura.

sofija-cergicNVO Otvorena mreža, zajedno sa roditeljima, porodicom i prijateljima, poziva sve dobre ljude da se zajedničkim snagama uključe u borbu za život malene Sofije, piše Klix.

Kako je djevojčici za izmještanje u Italiju hitno potrebno još 60.000 eura, Otvorena mreža je od danas, 2. aprila, pokrenula svoje najjače oružje, brojeve 1330 i 1350 – prve zajedničke humanitarne telefone za čitavu BiH.

“Pozivamo sve građane BiH da nam još jednom pokažu koliko smo jaki i da nam, kao i uvijek do sada, pomognu u borbi za život trogodišnje djevojčice od koje su odustale odgovorne državne i društvene strukture”, saopćeno je iz Otvorene mreže.

Pozivom na brojeve 1330 i 1350 donirate 2 KM za spas malene Sofije.

Navodi se da su pozivi na navedene humanitarne telefone mogući iz svih krajeva BiH, nezavisno od operatera čiji je pozivatelj pretplatnik.

Pozovimo brojeve Otvorene mreže i pomozimo da bude spašen život djevojčice Sofije.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tužna vijest: Preminuo bh. glumac Saša Petrović

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo. Ovu vijest objavio je bh. reditelj Srđan Vuletić koji je za portal "Avaza" samo...

Možda vas zanima i ovo