Nedjelja, 24 siječnja, 2021

Šok u studiju: Radniku HRT-a pozlilo usred snimanja emisije, kolege ga pokušale reanimirati, ali mu nije bilo spasa…

Nemojte propustiti

Stiglo upozorenje: “Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći”

"Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći", kazao je...

Sjećate li se “kioska od 253.000 KM”? Evo koliko ustvari košta: Muzur objavio nalaz vještaka, vrijednost čak 10 puta manja!

Predsjednik turističke zajednice KS Nermin Muzur podsjetio je na ovaj slučaj i objavio nalaz vještaka građevinske struke kao dokaz...

Ostvaruju se najcrnji snovi Dragana Čovića: Domovinski pokret Miroslava Škore osnovao stranku u BiH, žele biti prva opcija Hrvatima, čeka se Diana Zelenika

Sjedište novoosnovane stranke je u Livnu, a time su, kaže Slavko Andačić, željeli poslati znakovitu poruku, jer je taj...

Meteorolog Face TV-a Nedim Sladić objavio novu prognozu vremena koja se mnogima neće dopasti: Zima se ponovo vraća

Meteorolog Face TV Nedim Sladić navodi da večeras dolazi do produbljivanja visinske doline nad Đenovskim zaljevom s kojim će...

Kako neslužbeno saznaje hrvatski “Jutarnji list”, trenutno se čekaju nalazi obdukcije kako bi se potvrdio uzrok smrti, ali se sumnja na srčani udar.

Za vrijeme snimanja “Prizme”, multinacionalnog magazina, u Studiju 9 na zagrebačkom Prisavlju jučer je u poslijepodnevnim satima asistentu tona Željku Hradecu iznenada pozlilo.

Njegove kolege u studiju su ga do dolaska Hitne pomoći reanimirale, međutim Hitna je u 15.45 sati jučer proglasila smrt HRT-ovog dugogodišnjeg radnika, asistenta tona Željka Hradeca.

Policijski uviđaj trajao je na Prisavlju do kasnih večernjih sati. Kako neslužbeno saznaje “Jutarnji list”, trenutno se čekaju nalazi obdukcije kako bi se potvrdio uzrok smrti, ali se sumnja na srčani udar.

– Hrvatska radiotelevizija i ovim putem izdražava sućut obitelji Željka Hradeca, kao i svim njegovim kolegama s HRT-a – stoji u saopćenju HRT-a.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik ponovo o članici CIK-a i njenom prezimenu: “Bila je udata za Bošnjaka, zadržala prezime…”

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas je na pitanje novinara da li se kaje zbog riječi koje je izgovorio na...

Možda vas zanima i ovo