Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Šok u “Zvezdama Granda”, Ceca Ražnatović dolazi na mjesto Jelene Karleuše: Članovi žirija komentarisali dolazak Arkanove udovice

Nemojte propustiti

– Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz takmičenja “Zvezde Granda” i u skladu s tim, na svoju inicijativu još 28. juna ove godine sam obavijestila “Grand” produkciju i raskinula postojeći ugovor – napisala je Karleuša

Nakon što je objelodanjeno da će udovica zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Svetlana Ražnatović Ceca biti članica jedne od najpopularnijih muzičkih emisija “Zvezde Granda”, oglasili su se i iz produkcije ovog šoua, ali i drugi članovi žirija.

Aleksandar Milić Mili kazao je da ga raduje Cecin dolazak u žiri.

– Ona je moj saradnik više od 20 godina i znam da će se sjajno uklopiti u već razigrani šou kakav je “Zvezde Granda”. Takva zvijezda kao što je ona treba produkciji i verujem da će i jedni i drugi profitirati u ovoj sezoni. Ako negdje bude zapelo, naravno da može da računa na moju pomoć, uostalom kao i svi članovi žirija. Uvijek sam tu za svoje kolege. Inače, Ceca dolazi u već uigrani tim, a kvalitet emisije će sigurno ostati isti – rekao je Mili za Grand Online.

Đorđe David istakao je da ne može da dođe sebi od šoka.

– Iznenađen sam zaista. Ostajem pri stavu da do nove sezone o ovoj odluci ne dajem izjave za medije, pa čak ni za vas. Izvinite, ali vidimo se i gledamo 18. septembra – kratko je poručio David.

Sa druge strane, muzički urednik ”Zvezda Granda” i član produkcijskog žirija, Snežana Đurišić, smatra da je “svako kompetentno i stručno lice, dobrodošlo u šou”.

– Iako sam dio produkcije ne bavim se ovakvim vrstama odluka i promjena, ali mislim da svako ko ima uspješnu karijeru i vrijedno radi i voli svoj posao zaslužuje da bude dio ”Zvezda Granda”. Ceca je svakako umjetnik koji spada u ovo kategoriju i kao takva je dobro došla – rekla je Đurišić za Grand Online.

Ceca dolazi na mjesto Jelene Karleuše, koja je mnogima bila omiljena članica žirija, dok je dio publiku ovu emisiju i gledao zbog Karleuše.

Ranije se oglasila Jelena Karleuša

– Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz takmičenja “Zvezde Granda” i u skladu s tim, na svoju inicijativu još 28. juna ove godine sam obavijestila “Grand” produkciju i raskinula postojeći ugovor.

Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem, međutim nismo uspjeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću – napisala je Karleuša u objavi na Instagramu, kao i na Instagram storiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Lana Pudar u finalu Mediteranskih igara u disciplini delfin na 200 metara

Ovaj rezultat je donekle i očekivan budući da je uoči utrke imala daleko najbolje vrijeme od svih takmičarki. Najbolja bh....

Možda vas zanima i ovo