Subota, 23 listopada, 2021

Šokantan slučaj u Travniku: Očuh priznao da je pretukao trogodišnju djevojčicu!

Nemojte propustiti

Nasilni očuh iz Travnika Senid S. priznao je da je prije tri dana pretukao trogodišnju djevojčicu B.K., te je tokom saslušanja u Kantonalnom tužilaštvu u Travniku naveo način na koji su nastale povrede, piše Dnevni avaz. U svojstvu svjedoka saslušana je i majka djevojčice.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U ovu istragu uključilo se i Tužilaštvo u Sarajevu, s obzirom da je djevojčica zbog teških povreda glave i drugih vitalnih organa,iz Travnika prevezena u Klinički centar Sarajevo.

Djevočica B.K. (2010. godište) primljena je na Kliniku za urgentnu medicinu 19.marta u 11.20 sati, iz JU Bolnica Travnik. Povrijeđena je noć prije prijema, pretučena. Pacijentica je pri prijemu bila promjenjene svijesti (polusvjesno stanje), nije otvarala oči na poziv. Nakon provedene dijagnostike utvrđeno je da ima kontuzije mozga sa krvarenjem i frakturu frontalne kosti, sa modricama po cijelom tijelu, pojasnila je Biljana Jandrić.

(Avaz)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo