Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

Šokantno: Mačke pojele dijelove tijela brutalno ubijene starice

Preporučeno

U selu Vranište kod Pirota pronađeno je beživotno tijelo Bosanke Cvetković (73) za koju policija osnovano sumnja da je, iz za sada nerazjašnjenih razloga, ubijena.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Prizor koji je policija zatekla kada je pronašla tijelo bio je stravičan, jer su pojedine dijelove tijela starice rastrgle i pojele životinje, najvjerovatnije mačke!

Obdukcija će utvrditi kada je starica ubijena, ali na osnovu prvih rezultata postoje indicije da je riječ o nasilnoj smrti, prenos Telegraf.rs.

Upravo se čita:  Slovenija je masovno kažnjavala ljude u koroni. Sad im vraća novac i briše dosjee!

Kako kažu komšije pokojnice, njen suprug Tugomir umro je prije dvije godine, pa je od tada živjela sama u kući.

– Nije se mnogo družila s komšijama, bila je povučena, ali i prijatna žena. Posljednji put smo je vidjeli prije desetak dana, a tek juče je jedan komšija pozvao policiju koja je zatekla jeziv prizor. Živjela je od skromne penzije koja je iznosila oko 8.000 dinara, a po kući nije imala ništa od stvari – kaže jedan od komšija.

Upravo se čita:  Policija zaustavila vlasnika lokalne kafane, evo šta su mu pronašli ispod poklopca motora

Tačni motivi ovog gnusnog zločina se još uvijek nisu poznati. Pretpostavlja se da je riječ o koristoljublju ili da je do ubistva došlo nakon rasprave s nekim od mještana ovog sela.

Kako “Telegraf” saznaje od mještana, koji iz straha za svoju bezbjednost ne žele da se fotografišu, niti predstave, u posljednje vrijeme zabilježen je određeni broj sumnjivih poziva starcima u ovom, ali i drugim selima.

Upravo se čita:  Šta se dešava na Kosovu: KFOR utrostručio svoje prisustvo

Mještane, uglavnom staračko stanovništvo, nepoznate osobe pozivaju na kućne brojeve, kojih ima u svakom imeniku i raspituju se o njihovim primanjima, imovnom stanju, pritom se lažno predstavljajući.

Pretpostavlja se da na taj način lakovjerno staračko stanovništva pokušavaju da iskoriste prevejani razbojnici koji na ovaj način “tipuju” svoje žrtve koje su zbog starosti inače nemoćne da pruže bilo kakav otpor.

(Telegraf.rs)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar o jednokratnoj pomoći iz EU: Uvjete ispunilo 152.488 domaćinstava, slijedi utvrđivanje finalne liste i iznosa

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić je u obraćanju javnosti kazao da pravo na pomoć Evropske unije...

Možda vas zanima i ovo