Utorak, 18 siječnja, 2022

Šokantno: U Hrvatskoj vjerski fanatik na maloljetnika nasrnuo nožem

Nemojte propustiti

47- godišnji muškarac u utorak navečer oko 22 sata u središtu Ogulina prvo je verbalno napao skupinu maloljetnika, a onda na jednog od njih nasrnuo nožem. Policija je potvrdila da je 15- godišnjak zadobio lakše ozljede.

Foto: IlustracijaPrema neslužbenim saznanjima nasilni muškarac je dječaka zarezao nožem, nakon čega je ozljeđenhi završio na šivanju u bolnici.

Policija istražuje slučaj pa u javnost još ne izlazi s detaljima.

Prema neslužbenim  saznanjima Jutarnjeg lista,  muškarac se  približio skupini i počeo im prigovarati da bi bilo bolje da idu u crkvu i da se mole Bogu nego da gube vrijeme na gluposti, a pritom je bio vrlo neugodan.

Dječak iz skupine mu je proturiječio, pa se zato i nasilnik okomio na njega. Njegovi prijatelji pozvali su policiju, koja je odmah stigla na mjesto nesreće te napadača, koji je pružao otpor, svladala, te ga u “lisicama” privela u postaju.

Muškarac nije s područja Ogulina, već iz šire okolice Bjelovara, a ovo mu nije, kako doznajemo, prvi puta da ljude koje sretne u gradu maltretira pričama o vjeri i molitvi na ovako bezobziran način. Njegov vjerski fanatizam nastao je, doznajemo, iz psihičke bolesti.

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Da li je legitimno kada papa Franjo Komšića nazove dobrom osobom? Kontić ismijao HDZ: Ubrzano rade na izmjeni Izbornog zakona…

Mnogi su danas komentarisali ovaj sastanak, a među njima je, također, novinar i direktor Mediacentra Boro Kontić. Kontić je...

Možda vas zanima i ovo