Petak, 27 siječnja, 2023

Šokirala izjava mladića koji je zapalio vrata samostana: Vatrom istjerivao duhove iz računara!

Nemojte propustiti

Jovan Majstorović (25), psihički nestabilan mladić iz banjalučkog naselja Petrićevac, uhapšen je preksinoć zbog podmetanja požara ispred ulaznih vrata samostana Sveti Ante Padovanski u Banjaluci.

crkva-b.lukaKako prenosi Press RS, Majstorović je priznao paljevinu navodeći da je požar izazvao kako bi “istjerao duhove iz svog računara”?!

Izvor blizak istrazi kaže da je mladić pri samom hapšenju istražiocima “otvorio dušu” neprestano ponavljajući da mu se računar pokvario i da je samo želio da iz njega “istjera duhove”. Da nije u pitanju nikakav pokušaj obmane i glumljenje ludila, potvrđuje i kućište računara koje je kriminalistička policija pronašla ispred nagorelih vrata crkve, piše Press.
– Na licu mjesta je pronađeno kućište računara i u prvi mah nikome nije bilo jasno kako se ono tu našlo. Operativnim radom istražioci su došli do svjedoka koji su ispričali da se jedan mladić, dan prije paljevine, svima u naselju žalio da mu nešto nije uredu sa računarom i da se pokvario. Utvrđeno je da je riječ o Jovanu Majstoroviću, koji stanuje u neposrednoj blizini crkve. Čim su istražioci došli po njega, on im je otvorio dušu, priznao paljevinu i rekao da je to učinio kako bi istjerao duhove iz računara – otkriva izvor blizak istrazi.

(Pressrs)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Benjamin nije prijavio šest kutija Marlbora pa dobio 540 eura kazne: Hrvati žestoko kaznili vozača iz Bosne i Hercegovine

Iz Carinske uprave Republike Hrvatske potvrdili su navedeni prekršaj te obrazložili nalog koji je uručen bh. vozaču Redakciji portala Crna-Hronika...

Možda vas zanima i ovo