Subota, 15 svibnja, 2021

Šokirala putnike i posadu: Otvorila vrata da “prozrači” avion

Nemojte propustiti

Kabinsko osoblje i ostali putnici ostali su u čudu. Sreća u nesreći je da je avion još bio na zemlji i tek je trebao poletjeti.

Ova žena je sjedila pored izlaza u slučaju nužde u avionu. Kabinsko osoblje je posebno upozorilo da vrata smije otvoriti samo u krajnjem slučaju.

No, čim se stjuardesa okrenula od nje, žena je pritisnula dugme i otvorila vrata kako bi, kako je kazala “prozračila” avion jer joj je trebalo svježeg zraka.

Kabinsko osoblje i ostali putnici ostali su u čudu. Sreća u nesreći je da je avion još bio na zemlji i tek je trebao poletjeti.

Ženu je naposlijetku uhapsila policija, a u zatvoru je provela 10 dana. Da li će morati platiti i novčanu kaznu još se ne zna iako u Kini takvi slučajevi nisu rijetkost.

Naime, žena koja je u julu 2018. godine prvi put u životu putovala avionom pomiješala je vrata toaleta i izlaz u slučaju opasnosti, a let je zbog toga kasnio dva sata.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo