Subota, 4 veljače, 2023

Sos pripremali u mješalici za beton!

Nemojte propustiti

Tokom inspekcije jednog restorana brze hrane, švedska sanitarna služba je otkrila da radnici u kuhinji sosove pripremaju u mini-mješalici za beton.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

“Nisu koristili miksere i druge aparate koji se obično upotrebljavaju u kuhinji, jer se teško peru”, objasnio je za list “Svenska dagbladet” jedan od inspektora.

On je naveo da se radnici restorana u Hesleholmu, na jugu Švedske, nisu previše uzbudili kada im je skrenuta pažnja da je farba sa betonjerke počela da se ljušti.

Inspekcija je pokrenuta nakon što je jedna mušterija našla zavrtanj u svom kebabu.

“Zavrtanj je bio na ražnju koji svakodnevno koristimo. Na kraju je otpao i našao se u vangli sa kebabom. Crn je kao i kebab: nije ga bilo lako uočiti”, pravdao se vlasnik lokala, koji je nakon inspekcije kupio propisnu mašinu za pripremu sosova.

S obzirom da je početnik u ugostiteljstvu, inspektori su odlučili da mu ne zatvore restoran i daju mu još jednu šansu kako bi ispravio svoje greške.

(Agencije)

Interesantno za vas

Izdvajamo

FIPA kojom upravlja Milica Marković potpuno podbacila: Veliki pad stranih investicija!

I dok strane investicije bilježe ozbiljan pad, FIPA se ponovo pohvalila aktivnostima na Fejsbuku. Direktne strane investicije u BiH periodu...

Možda vas zanima i ovo