Srijeda, 12 svibnja, 2021

Spasile su je papuče: Milka (81) preživjela je udar groma

Nemojte propustiti

Baka Milka Jakupek (81) obula je papuče i javila se na telefon. Nakon strahovitog praska osjetila je bol u uhu, ruci i lijevoj nozi. Oštećen joj je desni bubnjić

milka bakProšle nedjelje sam zaspala i oko 16 sati me probudio telefon. Zvala me kuma. Ustala sam iz kreveta i obula papuče s gumenim đonom i javila se na telefon, rekla je Milka Jakupek iz Botova kraj Koprivnice.

– Pitala sam kumu je li i kod njih nevrijeme.

Ona mi je kazala kako je u Koprivnici sunce. Tad sam odjednom čula strahoviti prasak i slušalica koju sam držala u lijevoj ruci ispala mi je iz ruku – kazala je starica koja živi sama u obitelj skoj kući.

Osjetila je bol u lijevom uhu, oko kojeg ju je sve zapeklo. Bol se ubrzo proširila u lijevu ruku i nogu.

– Tad sam shvatila da je grom udario u telefon, koji više nije radio – objasnila je.

Otišla je do susjeda koji se, kako kaže, razumije u struju i on je pregledao sve osigurače, ali sve je bilo u redu, osim telefona, koji je udar groma spalio.

Druge štete na električnim uređajima nije bilo.Nakon udara groma, neki od susjeda su ostali bez struje.

Otišla je liječniku, a on ju je uputio u bolnicu. Rekli su joj da je s lijevim uhom sve u redu, a da joj je oštećen bubnjić desnog uha.

– Ne slažem se s tim jer je prasak preko telefona dopro na lijevo uho. Stoga ću ponovno ići na pretrage – kaže baka Milka.

(24sata.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo