Nedjelja, 2 listopada, 2022

Splićanki prijeti 5 godina zatvora zbog Facebooka: Pogledajte šta je uradila…

Nemojte propustiti

Policija podnosi kaznenu prijavu protiv 56-godišnje Splićanke koja je na Facebooku otvorila lažni profil pod imenom druge osobe.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Na tom je profilu 56-godišnja žena iznijela neistinite podatke iz osobnog i obiteljskog života djeteta 43-godišnjakinje i otkrila njegov identitet, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Policija je sumnjiči da se 30. siječnja u svom stanu na području Splita spojila na web stranice društvene mreže gdje je otvorila lažni profil pod imenom druge osobe u kojem je objavila i koristila osobne podatke i fotografije te osobe.

‘Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakinjom. Slijedi podnošenje kazne prijave za kaznena djela nedozvoljene uporabe osobnih podataka i povrede privatnosti djeteta, nadležnom Državnom odvjetništvu’, stoji u policijskom priopćenju. Za ovo djelo Splićanka može biti kažnjena zatvorskom kaznom do pet godina.

(Doznajemo)

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo