Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022

Šprajc ponovo briljirao: „Konačno ćemo na cestama vidjeti koje su to najbogatije obitelji kojima je Tuđman navodno ostavio Hrvatsku…“

Nemojte propustiti

-Povijesna inflacija guta hrvatske plaće, dok premijer nema rješenja… vlada je podigla stopu inflacije… Ako nam je utjeha, visoka stopa… loše vijesti za građane samo se redaju, započeo je u uvodu svoga osvrta urednik i voditelj RTL televizije Zoran Šprajc.

-Nije baš jasno kako bi udruge potrošača mogle kontrolirati inflaciju, ali iz najave jasno je da Vlada to ne može. Pa se polako navikavajte da vam inflacija iz mjeseca u mjesec gricka, točnije grize a uskoro i proždire dio po dio plaće ili mirovine. Trenutno vam i plaća i mirovina vrijede 10 posto manje nego lani i pad njihove vrijednosti još uvijek ne staje. Iz mjeseca u mjesec za svoj dohodak možete kupiti sve manje i manje robe i usluga, sve manje, kruha, svinjetine i piletine. Na kraju će još janjetina biti najdostupnija. Jer ako vam plaća i mirovina stalno rastu kako se hvali Vlada, ne rastu ni približno toliko koliko rastu cijene.

I pri tome uopće ne mislimo na rast cijena goriva. Automobilima će se uskoro ionako voziti samo oni najimućniji građani. Pa ćemo konačno na cestama uživo moći vidjeti koje su to 200 najbogatijih obitelji kojima je Franjo Tuđman navodno ostavio Hrvatsku. Jer ovako kako je sad, u prometnoj špici u 4 popodne ne možeš ih uopće uočiti. Ali ubuduće kad vidiš da bijela Škoda Fabia coolerski klizi praznom Slavonskom avenijom, znaš da se Miroslav Kutle vratio u grad. Po pare, naravno.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nevjerovatna Lana Pudar osvojila bronzu na EP-u u disciplini 100 metara delfin

Mlada Mostarka utrku je isplivala s vremenom 57.27. Najbolja bh. plivačica Lana Pudar (16) nastupila je danas u finalu utrke...

Možda vas zanima i ovo