Ponedjeljak, 29 studenoga, 2021

Sramotan snimak: Žena histerično šamarala dijete u kolicima

Nemojte propustiti

SRBIJA – Na videu koji je zgrozio i šokirao sve one koji su imali prilike da ga vide, vidi se kako žena histerično namješta jaknicu djetetu, nakon čega je uzela i skinula mu kapuljaču i udarila tri šamara.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je navodno nastao u Novom Sadu, a na kojem se vidi nasilno ponašanje žene prema curici u kolicima.

Kako se vidi na snimku, žena na pješačkom prijelazu udara nekoliko šamara djetetu koje je u kolicima.

Snimak je podijeljen na Instagram stranici 192_rs.

Na videu koji je zgrozio i šokirao sve one koji su imali prilike da ga vide, vidi se kako žena histerično namješta jaknicu djetetu, nakon čega je uzela i skinula mu kapuljaču i udarila tri šamara.

Nakon toga, ona je nastavila da oblači dijete. Ono što dodatno zastrašuje jeste činjenica da su pored nje, na nekih pola metra, stajali još jedna žena i mališan koji je gledao strašnu scenu nasilja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Milorad Dodik otkrio imena svjetskih lidera od kojih očekuje pomoć i tri načina kako će postići zacrtano: Sva s**nja ovdje su napravila četiri neizabrana...

The Guardian u tekstu koji potpisuje Daniel Boffey navodi da je Dodik posljednjih sedmica naširoko osuđivan zbog njegove namjere...

Možda vas zanima i ovo