Nedjelja, 2 travnja, 2023

Sramotno: Mladić dobio otkaz jer se mušterija požalila da je ružan

Nemojte propustiti

Mušterija beogradskog kafića „Sanset“ požalila se da je konobar Mladen Radović (19) ružan, zbog čega je mladić odmah dobio otkaz

Mladen Radović (19) iz Obrenovca dobio je otkaz u kafiću „Sanset“ na Adi Ciganliji, u kojem je radio kao konobar, samo zato što se jedna mušterija požalila gazdarici kafića da je Mladen ružan! Zbog otkaza, očajan dečko nije spavao tri noći, a kako kaže, već dvije nedjelje traži novi posao.

– Na tom poslu davao sam 110 odsto sebe. Trudio sam se i nisam dozvoljavao da mi se desi nikakav propust. Svi su bili izuzetno zadovoljni kako radim i niko mi nikad ništa nije zamjerio. Pomagao sam kolegama, bio sam brz, vaspitan i ljubazan prema gostima, ali se nekome nije svidjelo kako izgledam, zbog čega sam stradao. Najgore od svega mi je što sam zbog te nepravde izgubio posao i platu – priča Mladen.

Kako kaže, pretpostavlja da se zamerka da je ružan odnosila na to što mu nedostaju prednji zubi, koje je izgubio kad ga je udario automobil. Iako se već dugo trudi da sakupi pare i ode kod stomatologa kako bi napravio zube koji mu nedostaju, nikako mu ne uspijeva.

– Kad me je udario auto, pocijepala mi se skoro cijela vilica. Na usni sam imao 11 kopči, a prednji zubi s desne strane su mi se skroz izlomili. Baš sam bio u očajnom stanju. Srećom, preživio sam, a ožiljak se i ne vidi toliko. Međutim, zubi su mi strašan problem. Nemam para za zubara, a najveća želja mi je da ih sredim i budem kao i drugi mladi ljudi – priča Mladen.

Njega je auto udario jer je vozač vozio po mraku bez svjetala i jedan drugog zbog toga nisu vidjeli. Na pitanje zašto ga nije tužio, Mladen kaže da se na vozača sažalio jer je uskoro trebalo da mu se porodi žena.
– Iako je on bio kriv, nisam želeo da ga tužim. Sažalio sam se jer je trebalo uskoro da dobije bebu, pa nisam htio da mu kvarim – priča mladić.

Sulud razlog za otkaz

Kurir je pozvao kafić „Sanset“, čiji nam je glavni menadžer rekao da i ne zna da li je Mladen radio kod njih, jer više od 200 konobara tamo radi sezonski, preko ljeta.

– Meni nije poznato to ime, mi imamo preko 200 klinaca koji dođu ovde i rade sezonski. Neki se snađu, zarade za ljetovanje, školarine, neki se ne snađu i daju ili dobiju otkaz. To da je neko dobio otkaz jer su se mušterije žalile da je ružan, to je suludo. Možda i bude nekakvih zamjerki, ali za tu nisam čuo. Nemam nikakav komentar na to – rekao je menadžer „Sanseta“ za Kurir.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Izvor: Kurir

Interesantno za vas

Izdvajamo

Keramičar Hasad Gvozden odlučio ostati u BiH: Ne žalim što sam ostao, imam mnogo posla!

Hasan je neko vrijeme razmišljao o odlasku u Njemačku. Čekajući dokumentaciju za iseljenje, prijavio se na obuku „Započni svoj...

Možda vas zanima i ovo