Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Srbijanska manekenka izmislila da je silovana

Nemojte propustiti

Manekenka Mina Milenković (21) nije silovana, utvrđeno je ljekarskim pregledom na GAK-u, saznaje “Blic”.

Mina-Milenkovic-nestala-devojka-650x433Tvrdnje Mine Milenković da je silovana, nisu tačne – kaže za “Blic” izvor iz MUP Srbije.

On navodi da je ljekarskim pregledom utvrđeno da Mina ima povrede po licu, kao i da se sada isputuje na koji način je ona povrijeđena.

Mina je nestala u subotu ujutru, nakon što se na splavu “River” posvađala sa bivšim momkom Aleksandrom Ć.

– Mina je napravila scenu na splavu, napila se, a zatim je obezbeđenje izbacilo napolje. Tada je ušla u automobil, koji joj je ranije dao dečko. Autom je udarila nekoliko okolo parkiranih automobila, a zatim izašla napolje. Od tada do nedelje popodne niko je nije video – kažu u policiji.

Minu je u nedjelju primjetila žena u Resniku, od koje je ona zatražila da pozove Aleksandra Ć. Žena je zatim pozvala i policiju.

“Mina tvrdi da su je otela dvojica mladića, stavili je u automobil i odvezli u Zemun, u stan u kome su je tukli i silovali”, kažu u policiji.

Mina međutim nije mogla da opiše kako ti mladići izgledaju, ni gdje se nalazi stan u kome je odvedena, zbog čega policija sumnja u njenu verziju priče.

Ona će danas ponovo biti saslušana u policiji.

(Blic)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vašar u Puračiću od 12 do 14. oktobra: Na “bosanskom Oktoberfestu” se očekuje 100.000 posjetilaca

Ovu manifestaciju bi tokom tri dana trebalo posjetiti više od 100.000 ljudi. Druženje, općenarodno veselje uz izvornu i narodnu...

Možda vas zanima i ovo