Utorak, 18 siječnja, 2022

Srbijanska narodna poslanica postala hit na internetu: Ko se to nama obukao kao jelka

Nemojte propustiti

Sandra je pozirala ispred jelke u haljini koja joj je tako slična da su mnogi zaključili kako se stopila s okićenim stablom.

Poslanica Srpske napredne stranke i podpredsjednica Skupštine Srbije Sandra Božić privukla je pažnju svojom prazničnom fotografijom i tako izazvala lavinu smiješnih reakcija na internetu.

Posljednji mjesec u godini mnogi su proveli u dobrom raspoloženju, a kako to obično biva, svjedočili smo mnoštvu slika s jelkama i ukrasima.

Ni narodna poslanica Srbije nije propustila ovu priliku, a svojim, ovoga puta čudnim modnim izborom, nasmijala je korisnike društvenih mreža.

Sandra je pozirala ispred jelke u haljini koja joj je tako slična da su mnogi zaključili kako se stopila s okićenim stablom.

Foto: Instagram

Iako je fotografiju objavila prije šest dana, reakcije na Twitteru pristižu i danas, a neke od njih su urnebesne.

“Ko se to nama obukao kao jelka”, “Trebalo mi je dvije minute da ukapiram da je ona ispred jelke”, “Vidi kamuflaže, da li bi radila kao snajperista?”, “Pomislila sam da se uvukla u jelku”, “Kad zakasnim na sjednicu, a želim da ostanem neprimijećen”, “Noge joj dođu ko stablo od jelke”, “Učinilo mi se da joj je neko okačio glavu kao ukras”, samo su neke od njih.

Više s weba

Izdvajamo

Zora Vidović danas na saslušanju u Tužilaštvu BiH

Poslanici NSRS su 10. decembra usvojili niz zaključaka u vezi sa prenosom nadležnosti sa države Bosne i Hercegovine na...

Možda vas zanima i ovo