Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021

Srbijanski pjevač prebolio COVID-19: Koronavirus ne želim ni neprijatelju, bolje umrijeti

Nemojte propustiti

– Još uvijek ne mogu vjerovati da sam izašao iz bolnice, još uvijek ne mogu shvatiti, slažem film u glavi što mi se dogodilo.

Srbijanski pjevač Đorđe David progovorio je o svom iskustvu s korona virusom. On je prebolio COVID-19, a liječio se na Klinici za infektivne bolesti u Beogradu. O svemu je progovorio za televiziju Happy.

“Ćao svima, kako sam, što da kažem… Još uvijek ne mogu vjerovati da sam izašao iz bolnice, još uvijek ne mogu shvatiti, slažem film u glavi što mi se dogodilo. Odlično sam, sretan sam, premotavam po glavi sve ono što se dogodilo i prethodilo svemu tome”, kazao je, prenosi Index.

Od kašlja pacijenata se, kaže, orila cijela bolnica.

“Ja recimo od 23. do 27. marta zaista imam rupe u sjećanju, to je stvar koja te dovodi u ozbiljno besvjesno stanje. Taj kašalj je do te mjere jak, nikada tako nisam kašljao niti čuo drugog. Hodnik se ori na Infektivnoj. Imaš dojam da nečija pluća trče po hodniku, takav je zvuk. Nadam se da mi se ovo nikada više neće ponoviti, ni najcrnjem neprijatelju ne bih poželio. Mnogo je humanije gospodski umrijeti nego živjeti u toj agoniji. Svaka koščica u tijelu me boli i svaki centimetar kože peče”, zaključio je.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo