Subota, 18 rujna, 2021

Srbin tvrdi da je izumio grudnjak od kojeg grudi narastu za sedam dana

Nemojte propustiti

Čudesni vibrirajući grudnjak može trajno povećati grudi u samo sedam dana, a uskoro će se početi masovno proizvoditi.

Barem tako tvrdi njegov izumitelj, 33-godišnji Srbin Milan Milić. Kako kaže, njegov “E bra” ne samo da povećava grudi, već ih čini prpošnijima, a dovoljno je da ga nosite samo pet minuta tri puta dnevno, sedam dana.

Iako je isto pričao prije dvije godine, britanski The Sun sad je opet podsjetio čitateljice (i čitatelje) na njegov izum. Grudnjak je dosad isprobalo 14 žena iz Amerike, Europe i Kine, a grudi su im se povećale za 3,5 do četiri centimetra, što otprilike znači da nose broj veću košaricu grudnjaka.

Milanova djevojka, sedam godina mlađa Jelena Sabić, prva je isprobala grudnjak prije šest godina, a grudi su joj u međuvremenu narasle od A do D košarice. Grudnjak je nosila tri puta po sedam dana u proteklih pet godina.

Milan, bivši student i izbjeglica iz Kosova, dizajnirao je grudnjak za svoju curu, koja je htjela povećati grudi, no bojala se operacije. Mislio je da će se rezultati vidjeti tek nakon dva ili tri mjeseca, no ostao je u šoku kad su Jeleni grudi narasle za nekoliko dana. Sad je patentirao dizajn, našao investitore i odlučio masovno proizvoditi ove neobične grudnjake. Cijena će im biti 199 dolara, no što je to za prirodno bujniji dekolte?

“Grudnjak povećava cirkulaciju krvi. Funkcionira poput masaže, samo puno brže. Konačno smo dovršili sva istraživanja i imamo četvrtu generaciju ‘E Bra’ koja je puno bolja od prvog prototipa jer se sastoji od kvalitetnijih dijelova”, poručio je.

Dodao je da su jednoj ženi pomogli da postigne simetriju među dojkama, koje su bile drastično različite veličine. Grudi nakon upotrebe ovog grudnjaka izgledaju okruglo, podignuto i stisnuto.

“Rezultati su trajni. Jelena i dalje nosi istu veličinu grudnjaka, ali grudi mogu promijeniti oblik zbog gravitacije”, rekao je.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedan mladić napušta Bosnu i Hercegovinu: Otac mi je ratovao umjesto da šverca kafu i maljutke

I Nahid Mujkanović se nada skoroj prilici, koju u Bosni i Hercegovini nije dobio. Bosnu i Hercegovinu je u prvoj...

Možda vas zanima i ovo