Četvrtak, 21 listopada, 2021

Sretni Zavidovićanin osvojio Jackpot na automatu Lutrije BiH

Nemojte propustiti

Jučer u Zavidovićima u poslovnici Lutrije BiH u poslijepodnevnim satima nastalo je pravo veselje,kada je jedan od igrača osvojio Jackpot na slotovima, javio je  čitatelj Bh-index portala.

Zavidovici1

Time je ostvario dobitak u iznosu od 47 999 KM. Kako kažu Zavidovićani ovo je prava rijetkost,da je neko na slotovima osvojio ovako velike iznose.Podatke sretnog dobitnika jučer nismo mogli dobiti,a jedan od prolaznika koji se zadesio je rekao: ”Znam ko je sretni dobitnik, ali je bolje da što manje ljudi zna o kome se radi, pogotovo u današnjem vremenu”.

Prema nezvaničnim informacijama svi igrači i osobe koje su bile u blizini objekta Lutrije BiH, bile su počašćene od strane sretnog dobitnika, koji nije bio čvrste ruke,te su i sami dobitnik i slučajni prolaznici i igrači svojim domovima uputili se veselog i nasmijanog lica.Nakon poplava,ubistava i loših vijesti širom regije BiH,napokon nešto veselo i normalno. Dobiti velike svote novca na današnjem vremenu je skoro nemoguće, ali eto sretni Zavidovićanin prevazišao je tu teoriju, poručuje naš čitatelj.

Potvrda o dobitku je objavljena na stranicama Lutrije BiH. Prema izvještaju koji se nalazi na oficijelnoj stranici Lutrije BiH, u tekućoj 2013. godini ostvarena su 4 Mistery Jackpot-a, i to u Kladnju, Hadžićima, Sarajevu i jučerašnji u Zavidovićima.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

AccuWeather objavio veliku prognozu: Evo kakva nas zima očekuje ove godine

Očekuje se da će temperature ove zime u većem dijelu južne Evrope ostati prosječne. Ali, temperature u dijelovima Italije,...

Možda vas zanima i ovo