Petak, 30 srpnja, 2021

Srpkinja iz Austrije se udavila spasavajući šestogodišnjeg sin

Nemojte propustiti

Slađana V. (32) udavila se na bazenu u Inzbruku pokušavajući da spasi sina (6) koji je odjednom potonuo u vodu. Tragedija se dogodila u petak kada je žena došla sa svoje dvoje djece, od šest i deset godina i njihova dva školska druga na kupanje na bazen u Sefeldu.

Djeca su odmah željela da se kupaju i svi su skočili u vodu. Međutim odjednom je šestogodišnji dječak počeo da se davi i da guta vodu u panici. Kada je krenuo da tone majka je odmah pojurila da spasi dječaka. Ona je skočila u bazen i zaronila da izvuče dijete.

Međutim iz još uvijek nepoznatog razloga, žena više nije isplivala na površinu već je ostala da leži na dnu bazena.

Tada su djeca počela da vrište i dozivaju u pomoć. Četiri spasioca koji rade na bazenu odmah su skočili u vodu i izvukli najprije dijete, a zatim i Slađanu. Međutim, svi njihovi pokušaji da je reanimiraju bili su bezuspješni.

Odmah je prebačena u bolnicu u Inzbruku, gdje je u ranim večernjim satima preminula. Prema izvještaju ljekara, nerećna žena je imala srčani udar. Šestogodišnjak je poslije pregleda pušten kući.

Gradonačelnik Sefelda Verner Friser bio je šokiran ovom viješću.

“Slađana je obožavala djecu, a i ona nju, bila im je fudbalski trener. Njena smrt nas je sve pogodila, bila je omiljena i tako mlada”, rekao je Friser, prenosi Blic.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo