Subota, 24 rujna, 2022

Srpska starleta otkrila tajnu biznisa: Soraja ispričala kako je zaradila sav luksuz u kome danas uživa

Nemojte propustiti

Soraja tvrdi da se za sve što ima u životu izborila sama, iako joj to mnogi osporavaju.

Soraja Vučelić živi u luksuzu, putuje na skupe destinacije, na društvenim mrežama često pokazuje u kakvom bogatstvu baškari, te mnoge zanima kako je stekla sve to, što je ona i otkrila i priznala da zna da obavlja “muške” poslove.

– Već godinama sve sama radim jer želim da sve bude onako kako ja hoću. Mnogi misle da se šalim kada kažem da umijem da radim molerske poslove jer moj izgled i način života ne mogu da povežu sa tim “muškim” poslom. Kratak šorts mi je sasvim dovoljan kad krečim da ne bih uflekala ostatak garderobe – istakla je starleta za “Informer”.

– Kad god mi se nešto u stanu pokvari, prvo pokušam da sredim sama. Imala sam problem sa usisivačem, i uspjela sam da ga popravim sama. Kad se nešto u stanu odšrafi, sama zašrafim. Smiješno mi je kada žene kažu da ne umiju da zavrnu sijalicu. Pa, šta tu ima da se ne zna?! Nisam razmažena da čekam da me neko drugi opslužuje.

Foto: Instagram

Soraja, osim toga je istakla da se za sve što ima u životu izborila sama, iako joj to mnogi osporavaju.

– Pokojna majka mi je ostavila kuću, lokal i zemljište, a ja to nisam prokockala nego sam nastavila da radim i umnožavala nekretnine. Kuću koju sam od nje dobila – proširila sam, a lokal uredno izdajem. Jeste da nisam krenula od nule, ali treba imati sposobnosti da napraviš još više od onogaš to dobiješ. Zato tvrdim da je potrebno s vremena na vrijeme razmišljati kao muškarac, tako mogu biti nezavisna i samostalna do određene granice – ispričala je Vučelićeva.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Putin donio novi zakon: Onima koji odbiju mobilizaciju prijeti 10 godina zatvora

Naredba o mobilizaciji, koja se prema vlastima odnosi na 300.000 ljudi, izazvala je zabrinutost mnogih Rusa, a neki su...

Možda vas zanima i ovo