Petak, 25 lipnja, 2021

Srpski influenceri otkrili tamnu stranu popularnosti: Šta se ustvari krije iza savršenih fotografija?

Nemojte propustiti

Društvenim mrežama posljednjih dana kruži snimak srpskih influencera u kojem oni otkrivaju šta se ustvari krije iza savršenih fotografija koje objavljuju na Instagram.

Snimak koji otkriva mračnu istinu idiličnih prizora dosad je pregledam skoro 400 hiljada puta..

“Nije život Instagram” naslov je videa kojeg je pokrenula Dunja Jovanović, a u projektu su se pridružili najpoznatiji influenceri u Srbiji poput Zorannah….

– U ovom videu se ne radi samo o Ani, Dunji, Eni, Milanu, Dušanu itd. Radi se o tome da je digitalno nasilje sve više prisutno medju svima nama, a sutra i medju našom decom, koja odrastaju u digitalnom okruženju. Nakon 7 godina u ovom poslu, i miliona pregleda, krajem prošle godine sam osetila potrebu da uradim nešto što nije samo šminka, zezanje, pevanje, već sam želela da po prvi put svoju platformu iskoristim za nešto daleko važnije od toga. Jedan od razloga je takodje bio i taj što sam se ja krajem prošle godine susrela sa vredjajućim komentarima, i čak dva napada uživo, o čemu nikada nisam govorila ranije – napisano je, između ostalog, u opisu ovog videa.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Ne treba stranci da nas spajaju”: Draško Stanivuković se u Tuzli sastao s gradonačelnikom Jasmoinom Imamovićem

Jasmin Imamović je pozvao građane Banjaluke da ljetuju u Tuzli. Draško Stanivuković je istakao da je sretan zbog današnje...

Možda vas zanima i ovo