Srijeda, 18 svibnja, 2022

Srpski predstavnik u Parlamentu BiH za sutra najavio izvinjenje svim građanima jer je pratio Dodikovu politiku: “Opet sam nasjeo na njegovu prevaru”

Nemojte propustiti

Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti i aktuelni državnim parlamentarac, oglasio se na svom Twitter nalogu gdje je komentarisao današnju izjavu članice GO SDS-a Aleksandre Pandurević.

U kontekstu povratka srpskih predstavnika u državne institucije, Mektić je kažao šta će prvo uraditi kada se sutra vrati u Parlament BiH.

– I sutra kad se vratimo u Parlament BiH prvo što ću uraditi je da ću se izvinuti svim građanima što sam još jednom nasjeo na prevarnu manipulaciju od strane Milorada Dodika, rekao je Mektić.

Pandurević je, podsjećamo, izjavila kako su jučerašnji zaključci usvojeni u Narodnoj skupštini Republike Srpske potpisivanje kapitulacije vladajućeg režima na čelu sa SNSD-om.

Ona je dodala da Republiku Srpsku vode “ucijenjeni ljudi sa hipotekama”, te kako oni odmah postanu kooperativni čim im svjetski moćnici “zaprijete da će im novčanici otanjiti”.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vlada usvojila novu informaciju o epidemiološkoj situaciji u FBiH

Vlada FBiH je usvojila informacija o epidemiološkoj situaciji COVID-19 u FBiH na dan 9.5.2022. godine, s prijedlogom naredbi i...

Možda vas zanima i ovo