Utorak, 18 svibnja, 2021

Šta će se dešavati u Raiffeisen Bank BiH? Nakon policijske akcije i sumnjičenja bivšeg direktora, klijentima stigao odgovor!

Nemojte propustiti

– Raiffeisen banka je jaka, stabilna i dobro organizovana kompanija i dio je Grupacije koja uspješno posluje preko 130 godina – poručuju.

Shodno informacijama koje su od juče prisutne u javnosti, da pravosudna tijela i policija u Bosni i Hercegovini provode istragu o međunarodnom finansijskom kriminalu i pranju novca koja je povezana i s bankarskim sektorom, a da je među osumnjičenima i bivši direktor Reiffeisen banke u BiH, Austrijanac Karlheinz Dobnigg, brojni klijenti, pravna i fizička lica, se pitaju šta će se dalje dešavati u i oko ove banke, te hoće li se posljednji događaju odraziti na njeno poslovanje.

Tim povodom, iz Raiffeisen banke u BiH oglasili su se novim saopštenjem, odgovarajući na pomenute dileme:

– Slijedom informacija koje su se pojavile u javnosti vezanih za g. Dobnigga, želimo naglasiti da njegove lične aktivnosti nisu povezane s Bankom te stoga nemaju utjecaj na poslovanje Banke i ne ometaju nastavak našeg redovnog poslovanja, našu stabilnost i kontinuitet.

Raiffeisen banka je jaka, stabilna i dobro organizovana kompanija i dio je Grupacije koja uspješno posluje preko 130 godina.

Raiffeisen banka nastavlja obavljati planirane i redovne poslovne aktivnosti, te su klijentima dostupni proizvodi i usluge kao i inače. Naš fokus u narednom periodu će i dalje biti na razvoju rješenja koja će pojednostaviti poslovanje s Bankom, te klijentima stojimo na raspolaganju za sve što je potrebno – navode iz sektora za Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću Raiffeisen Bank BiH.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo