Subota, 22 siječnja, 2022

Šta je prethodilo ubistvu i šta se dešavalo sedam dana ranije?! Ovo je 26-godišnjak koji je sinoć ubijen na Pofalićima, prijatelji u nevjerici

Nemojte propustiti

Na društevnim mrežama prijatelji i poznanici ubijenog Ramića opraštaju se emotivnim porukama.

Prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od Mehmeda Ramića, koji je ubijen sinoć u 21:15 na raskrsnici kod Ekonomske škole u Sarajevu. Ubijen u pucnjavi u sarajevskom naselju Pofalići, gdje je i živio. Ramić, koji je 1996. godište, bio je navijač FK Željezničar i član “Manijaka”.

Na društevnim mrežama prijatelji i poznanici ubijenog Ramića opraštaju se emotivnim porukama.

-Na Jugu ja sam odrast’o, godine sam dao sve, ma i da umrem ovaj isti čas, sa neba Tebi zapjev’o bih ja… Otiš’o si Mehmede, ostala je tuga. Vječno će te voljeti, Manijaci s Juga! Rahmet ti duši, a porodici sabur, stoji u jednoj oproštajnoj poruci na Facebooku.

U njega je navodno pucao Amel Jašarević, zvani Šaja, a motiv nije poznat, osim nezvaničnih navoda, da su se ranije ove sedmice posvađali, a razlog svađe još uvijek nije poznat.

Na mjesto događaja su odmah došli pripadnici policije i Hitna pomoć, međutim mogli su samo konstatovati smrt.

Više s weba

Izdvajamo

Zahiragić najavljuje: Predložit ću izgradnju džamije na Trebeviću

Pokretanje inicijative je najavio vijećnik SDA u Općinskom vijeću Stari Grad Adi Zahiragić, inače brat poznatijeg Harisa Zahiragića, zastupnika...

Možda vas zanima i ovo