Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Šta se dešava sa Vučićem? Srbijanski predsjednik objavio video u “čudnom stanju”

Nemojte propustiti

Vučićevo obraćanje brzo je izazvalo reakcije javnosti, a najviše zbog njegovog “stanja” u kojem je bio dok je pomalo nerazumno izgovarao riječi

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je predsjednicu Evropskog pokreta Srba sa Kosova i savjetnicu u Vladi Kosova, Radu Trajković, da je zapadni agent.

U jednom od svojih mnogobrojnih “obraćanjima građanima”, Vučić je ustvrdio da nije tražio amnestiju za svoju porodicu, kako tvrdi Rada Trajković, te “da se uvijek borio samo za Srbiju, a tako će i nastaviti”.

– Srpski narode, građani Srbije. Zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim amnestiju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu. Laže, laže kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me kao i moji koalicioni partneri. Zato narode, samo da imate u vidu, moja porodica je ovdje, ostat će u Srbiji kao i ja. Ne bojimo se nikoga jer nismo ništa ukrali. Krivi smo jer branimo Srbiju. Mi ćemo braniti Srbiju. Međusobno priznanje, sanjajte! Živjela Srbija – rekao je Vučić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučićevo obraćanje brzo je izazvalo reakcije javnosti, a najviše zbog njegovog “stanja” u kojem je bio dok je pomalo nerazumno izgovarao riječi u videu.

– Aleksandre na šta ovo ličiš? Predozirao si se vlasti pa ti se pomutila pamet? Jaki lekovi ili jeftino vino? Ti si Aleksandre samo trećerazredni đilkoš dostojan prezira – jeda je od komentara na Twitteru.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Muškarac pravio probleme u PIO-u: Službenicima poručio da su nepismene budale

Navodno, Č.A. (59) je došao u poslovnicu PIO-a kako bi dobio uvjerenje o podacima iz evidencija, ali prema riječima...

Možda vas zanima i ovo